Θα τους δούμε βασικούς τη Δευτέρα;

Η βαθμολογική και αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. Η επιστροφή των τραυματιών και κυρίως των Ολιβέιρα και Καρυπίδη, το αγωνιστικό ανέβασμα των Χαραλαμπίδη και Πίντο αλλά και οι βοήθειες που αναμένουμε ότι θα έχουμε από τα νέα αποκτήματα. Είναι δεδομένο ότι κανένας από μόνος του δεν μπορεί να επωμιστεί το βάρος και είναι για αυτό που ο Γιοβάνοβιτς τόνισε τις προάλλες την ανάγκη για ανέβασμα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Τα αγωνιστικά δεδομένα μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε με τους Μπέκμαν και Μπιτόν οι οποίοι θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρουν θέση βασικού για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία τους στον αγώνα με τη Σαλαμίνα και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία τους στο γκολ ήταν ότι καλύτερο είδαμε σε εκείνο τον αγώνα και οι προσδοκίες όλων μας είναι ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Για τον Μπέκμαν τα δεδομένα είναι πιο ξεκάθαρα όσον αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε βασικό. Με τους Αλωνεύτη και Μπενασούρ να θεωρούνται εκτός πλάνων και τον Πίντο να δυσκολεύεται να δώσει βοήθειες ως δεκάρι, ο Δανός αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Μπορεί η φυσική του θέση να είναι στο δεξί άκρο αλλά ο Γιοβάνοβιτς τονίζει επανειλημμένα ότι ο Μπέκμαν μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και τη Δευτέρα να κινείται στον άξονα.

Το τέλειωμα μιας φάσης ήταν αρκετό για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι στο Μπιτόν μπορούμε να βρούμε το εύκολο γκολ που μας λείπει,. Ο Ισραηλινός δείχνει να είναι παίκτης που μπορεί να τελειώσει φάσεις ενώ δείχνει να έχει την ταχύτητα και την τεχνική κατάρτιση για να μπορέσει να είναι ο μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 που προτιμά ο Γιοβάνοβιτς.

Για τον αγώνα με την Αγία Νάπα το ζητούμενο είναι αν θα προτιμηθεί ο Μπουντιμίρ με τη λογική ότι ο Κροάτης είναι πιο έτοιμος ή αν θα πάρει το βάπτισμα του πυρός ο Μπιτόν. Ο προπονητής μας σε αντίθεση με την πλειοψηφία του κόσμου εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητες του Μπουντιμίρ κάτι το οποίο επιβεβαιώνει με διάφορους τρόπους. Το ζητούμενο όμως για την ομάδα και τους επιθετικούς είναι η ουσία, δηλαδή το γκολ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!