Θα το παλέψουν για Ιγκλέσιας

Μπορεί να πλησιάζει ο καθοριστικός αγώνας με τον Ερμή όπου η ομάδα μας πρέπει να επιστρέψει στις νίκες για να μην έρθουν όλα ανάποδα με το τέλος του 2014 αλλά η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία είναι αναγκασμένη να τρέξουν και το σημαντικό κεφάλαιο της μεταγραφική ενίσχυσης. Οι συσκέψεις τον τελευταίο καιρό έχουν εντατικοποιηθεί και όπως είναι γνωστό η μεγαλύτερη ανάγκη κατά τον Δώνη αφορά την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Το ιδανικό σενάριο για τον προπονητή μας είναι να εντάξει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ τον Ματίας Ιγκλέσιας. Για όσους σταμάτησαν να ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο πρόκειται για 30χρονο Αργεντινό αμυντικό μέσο που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Ελλάδα. Ο Δώνης τον ξέρει πολύ καλά αφού ήταν προπονητής του στη Λάρισα και μετά στον Ατρόμητο.

Ο Αργεντίνος από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται στην Κίνα αφού η Τσάνγκσουν Γιατάι πλήρωσε τον Ατρόμητο ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη. Η πορεία του στην Κίνα δεν ήταν η αναμενόμενη ενώ και ο ίδιος ψάχνει ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη, γεγονός που διευκολύνει ως ένα βαθμό την προσπάθεια που ήδη καταβάλλεται από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Ο Ιγκλέσιας που έχει ύψος 1.90 θεωρείται από τον Δώνη ως ιδανική λύση αφού μπορεί ακόμα και να σπάσει το δίδυμο Μοράις – Βινίσιους ή τουλάχιστον να δώσει λύσεις σε μια θέση που προφανώς κρίνει ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Το κατά πόσο θα προχωρήσει η περίπτωση ή όχι είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα αφού ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!