Θα το πανηγυρίσουμε αλλά…

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική τις χτυπητές του αδυναμίες και το γεγονός ότι αγκάλιασε το πρωτάθλημα έστω και την υστάτη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στα αποτελέσματα των άλλων. Ασφαλώς και θα το πανηγυρίσουμε όταν με το καλό δεν αυτοκτονήσουμε εναντίον του Φανιέρου αλλά όλα όσα είδαμε τη φετινή χρονιά δεν κάνουν περήφανο κανένα και είναι για αυτό που οι δηλώσεις του Σατσιά είναι ατυχέστατες. Η ομάδα μας ακόμα και σήμερα πνίγηκε μέσα στο άγχος της νίκης και έδειξε να μην μπορεί να κάνει τα απαιτούμενα έτσι ώστε να επιβάλει το ρυθμό της και να μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Ο Βινίσιους κλήθηκε εσπευσμένα να αρχίσει τον αγώνα αλλά έβγαζε μάτια η ανετοιμότητα του ενώ ούτε ο Ντε Βινέσι αλλά και ο Εφραιμ μπόρεσαν να πάρουν τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε.

Πλέον ίσως να είναι άσκοπο να μιλάμε για το τι πάει στραβά σε κάθε αγώνα αφού η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που φωνάζει ότι το ρόστερ απαιτεί ουσιαστικές τομές αν θέλουμε να διορθώσουμε τις σοβαρές ανεπάρκειες του.

Το ότι και η ανικανότητα των άλλων μας οδηγεί σε μια ακόμα κατάκτηση πρωταθλήματος δεν είναι παρήγορο από τη στιγμή που η απόδοση του ρόστερ είναι τρομερά δυσανάλογη με το κόστος συντήρησης του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!