Θα χάσουμε αν τους υποτιμήσουμε

Βρίσκονται στο -7 και  πολύ νωρίς να επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις αρκετών ότι δεν μπορούν ούτε φέτος να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και δεν τους έχουν αφαιρεθεί βαθμοί γιατί με τη βοήθεια της κυβέρνησης του ακελ βρίσκουν περίεργους τρόπους χρηματοδότησης. Έδιωξαν τον Λάρκου και σήμερα θα μας παρουσιάσουν έναν προπονητή που έβγαλαν από τη ναφθαλίνη και που οι ίδιοι τον αποκαλούν αχάπαρο. Παρά τις πιο πάνω επισημάνσεις δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους υποτιμήσουμε γιατί αν το κάνουμε, θα φύγουμε την Κυριακή από το ΓΣΠ με σκυμμένα τα κεφάλια. Θέλουμε πολύ το +10 αλλά αυτό δεν θα έρθει θεωρήσουμε ξοφλημένη την ομόνοια. Θα έχουν απουσίες, οι τερματοφύλακες τους είναι αναξιόπιστοι αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι παραμένει ένα ντέρμπι το οποίο ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στον αγώνα με την Αελ οι πράσινοι είχαν καλή απόδοση και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά απέναντι σε καλές άμυνες όπως αυτήν της Λεμεσιανής ομάδας. Η εξάρτηση τους σε συγκεκριμένους παίκτες είναι δεδομένη αλλά το ίδιο ισχύει σε όλες της ομάδες. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ έχει το απόλυτο αλλά ακόμα ψάχνεται όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του και την αρμονική λειτουργία όλων των γραμμών.

Μεσοαμυντικά έχουμε σοβαρά προβλήματα τα οποία δεν αποτυπώνονται στα τέρματα που έχουμε δεχτεί ενώ και οργανωτικά υπάρχουν κενά αφού η ομάδα ακόμα προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες ισορροπίες  και ρόλους μεταξύ παικτών. Παρά τις νίκες επί Αλκής και Απόλλωνα φάνηκε η απουσία του Αλωνεύτη ο οποίος δίνει στην ομάδα την εκρηκτικότητα και δημιουργικότητα που χρειάζεται.

Συμπερασματικά τονίζουμε και πάλι την ανάγκη να προετοιμαστούμε σωστά ενόψει ενός κρίσιμου αγώνα ο οποίος δεν μπορεί να κερδιθεί στα λόγια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!