Θα χρειαστεί και τύχη!

Την Παρασκευή θα ξέρουμε το βαθμό δυσκολίας που θα έχει ο αγώνας της χρονιάς για την ομάδα μας, αφού τότε θα γίνει στη Νυών της Ελβετίας η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Είναι πολλοί αυτοί που ξεχνούν ότι πριν τα play offs μεσολαβούν οι συγκεκριμένοι αγώνες ο βαθμός δυσκολίας των οποίων μπορεί να είναι μεγάλος αν δεν φανούμε τυχεροί στη διαδικασία της κλήρωσης. Παρόλο που δεν ταιριάζει στην κουλτούρα μας να αφήνουμε σημαντικά πράγματα στη τύχη τα δεδομένα είναι τέτοια που μας αναγκάζουν να έχουμε προτιμήσεις όσον αφορά την ομάδα με την οποία θα κληρωθούμε. Ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν ο προγραμματισμός ήταν έγκαιρος και δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί των Αλωνεύτη και Εφραίμ αλλά τα δεδομένα είναι αυτά.

Μακριά από την Λέγκια και όχι μόνο!

Όπως γίνεται ξεκάθαρο και μέσα από το σχετικό γκάλοπ του site μας ο πρωταρχικός «στόχος» πρέπει να είναι η να αποφύγουμε την πρωταθλήτρια Πολωνίας των Πίντο και Ντόσα Τζούνιορ. Πρόκειται για ομάδα με αξιόμαχο σύνολο και πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας που θα βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Στο γκρουπ των ανεπιθύμητων ομάδων βάζουμε την Αάλμποργκ αλλά και την Μάριμπορ. H πρωταθλήτρια Δανίας έκθρόνισε την Κοπεγχάγη και θα είναι σε ψηλό επίπεδο ετοιμότητας αφού το πρωτάθλημα τους ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι Σλοβένοι είναι μια έμπειρη ομάδα του δικού μας επιπέδου κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσα από τις περσινές μας αναμετρήσεις.

Καλύτερα μακριά

Οι δύο γνωστές μας Σλόβαν Μπρατισλάβας και Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι δυο ομάδες που θα ήταν καλύτερα να αποφύγουμε αφού αν και δεν θεωρούνται σούπερ έχουν ιστορία, φιλοδοξίες, κίνητρα. Η Παρτιζάν συμμετέχει ως δευτεραθλήτρια αφού πήρε τη θέση του Ερυθρού Αστέρα που αποκλείστηκε.

Και οι επιθυμητοί

Χωρίς ίχνος υποτίμησης οι πέντε υπόλοιπες ομάδες είναι στα μέτρα και είναι για αυτό που οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να κουμαντάρουμε. Αναφερόμαστε κατά σειρά στις Βεντσπιλς (Λετονία), Ακτόμπε (Καζακστάν), Ελσίνκι (Φινλανδία), Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν) και Ντεμπρέτσεν (Ουγγάρια).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!