Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις

Ας ξεκινήσουμε από μια σημαντική παράμετρο σε σχέση με το ντεμπούτο των Λάνιγκ και Νάφιου. Οι δυο παίκτες προπονήθηκαν για πρώτη φορά με την ομάδα στα μέσα της βδομάδας και το Σάββατο πήραν χρόνο συμμετοχής. Η ανάγκη μάλιστα ήταν τέτοια που ο Γερμανός μέσος πήρε θέση στο αρχικό σχήμα. Έχοντας λοιπόν 3-4 προπονήσεις και τον ελάχιστο δυνατό διάστημα προσαρμογής στα νέα τους δεδομένα αγωνίστηκαν χτες στο Αμμόχωστος στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα. Ο Λάνιγκ ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα έχοντας σωστές τοποθετήσεις στο χώρο του κέντρου και με καλές πρώτες πάσες έδειξε να ανταποκρίνεται στο ρόλο του. Η θέση στην οποία προορίζεται είναι νευραλγική ως προς την όλη λειτουργία της ομάδας και το γεγονός ότι είχε κάποια νεκρά διαστήματα θεωρείται αποδεκτό λαμβάνοντας υπόψη το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Αυτό που ξενίζει και δεν σχετίζεται μόνο με τον Λάνιγκ αλλά αντανακλά και πάνω του είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι γραμμές άνοιξαν με την ομάδα μας να προωθείται μαζικά και να είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις της Σαλαμίνας.

Ο Νάφιου στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε τρομερή άνεση μέσα στο γήπεδο που δεν ταιριάζει με έναν 20χρονο. Μέσα από κάποιες κινήσεις του φάνηκε ότι διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση ενώ θετική εντύπωση προκάλεσε ότι είχε πολλές επιστροφές για να δώσει βοήθειες στην άμυνα, κάτι που δεν συνηθίζουν πολλά δεκάρια.

Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε αφού το δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό, οπότε αναμένουμε τη συνέχεια. Το γεγονός ότι με το καλημέρα ο Φινκ τους έριξε στη φωτιά δείχνει αρκετά πράγματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!