Θρύλε Θεέ ταξίδεψε μας

Διακοπές τέλος από σήμερα για ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία αφού μετά από ένα σύντομο διάλειμμα επιστρέφουν στη δράση. Δίνουν ταυτόχρονα ένα τέλος στη δική μας αγωνία και προσμονή αφού θα αρχίσουμε σιγά σιγά να δεχόμαστε τις απαραίτητες ενέσεις ΑΠΟΕΛ μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η πρώτη προπόνηση έχει περισσότερο πανηγυρικό χαρακτήρα αφού σε αυτή ν θα αποθεωθούν οι περσινοί πρωταθλητές και θα τους γίνουν οι απαραίτητες προτροπές ενόψει της νέας χρονιάς. Στο μυαλό όλων στριφογυρίζει εδώ και καιρό η ευρωπαϊκή προοπτική του ΑΠΟΕΛ αφού η πρόκληση είναι και πάλι τεράστια. Μπορεί να μην έχουν γίνει ακόμα οι προσθήκες που θα μας ισχυροποιήσουν στο βαθμό που πρέπει μεσοαμυντικά αλλά όλα συνηγορούν ότι τεχνική ηγεσία και διοίκηση θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία.

 Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 στο ΓΣΠ και σε αυτή πέραν των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη κληθεί το παρών του θα δώσει και ο Ατόρνο. Ο Παραγουανός αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το μεσημέρι και επίσημα από τη διοίκηση, έστω και αν η πρώτη μεταγραφών είναι η 9η Ιουνίου. Παρών θα είναι και ο Γκόραν Τσούμιτς (νέος προπονητής τερματοφυλάκων) ο οποίος βρίσκεται από χτες στην Κύπρο.

Σήμερα λήγει το 10%Η κινητικότητα στα διαρκείας χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή από τους υπεύθυνους ενώ ο πανικός που επικράτησε είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί παράταση μέχρι σήμερα στους νυν κατόχους που θέλουν να ανανεώσουν και να επωφεληθούν την έκπτωση του 10%.Μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους περισσότερα από 3 χιλιάδες άτομα.

Υπομονή και για τις νέες εμφανίσειςΌσοι αγωνιούν και για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας θα πρέπει να αντέξουν μέχρι τον Αύγουστο αφού τότε υπολογίζεται να έρθουν στην Κύπρο και αν αρχίσουν να διατίθενται προς πώληση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!