Θρύλε μπορείς να προκριθείς

Η πιο μεγάλη στιγμή είναι λίγες ώρες μακριά. Ο ΑΠΟΕΛ για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται ενώπιων της τεράστιας πρόκλησης της εισόδου στους ομίλους του champions league. Πρόκλησης και όχι ονείρου όπως ήταν μέχρι πρόσφατα αφού η ομάδα μας εδώ και λίγα χρόνια έχει ξεφύγει! Παρόλο που έχουμε εξασφαλισμένη  τη συμμετοχή στους ομίλους του europa league κανένας δεν αρκείται με αυτούς. Η πεποίθηση όλων είναι ότι αν η ομάδα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της θα μπορέσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα αφού η Βίσλα δεν έδειξε να είναι κάποια υπερομάδα. Αν πράγματι είδαμε τα καλύτερα της πριν μια εβδομάδα στην Κρακοβία τότε ο ΑΠΟΕΛ απόψε θα γράψει ιστορία! Και αυτό γιατί με την υποστήριξη περισσότερων από 20 χιλιάδων οπαδών μας το ΓΣΠ θα είναι μια έδρα στην οποία δεν έχουμε αγωνιστεί ποτέ τους οι Πολωνοί. Ο προπονητής τους προσπάθησε χτες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως είναι ωραίο για οποιαδήποτε ομάδα να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τους απασχολεί σοβαρά και αυτή η παράμετρος.

Ο βαθμός δυσκολίας για ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα είναι μεγάλος αλλά όχι ακατόρθωτος. Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές μας αφού οι οποίοι καλούνται με τσαμπουκά, καθαρό μυαλό και καλή απόδοση να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ο Γιοβάνοβιτς μιλώντας χτες στη δημοσιογραφική του είπε ότι ο ενθουσιασμός δεν αρκεί και πως θα χρειαστεί και πλήρης συγκέντρωση για να αποφευχθεί το οποιοδήποτε λάθος.

Πρέπει  ο κόσμος αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν σωστά είτε σκοράρουμε εμείς πρώτοι είτε ο αντίπαλος. Αν συμβεί το δεύτερο ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητευτεί αλλά να σπρώξει τους παίκτες ακόμα περισσότερο αφού λίγα λεπτά είναι αρκετά για να ανατραπούν τα δεδομένα.

Έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για να πετύχουμε και επίσημα το sold out αλλά αυτό πλέον δεν είναι αυτοσκοπός. Όσοι πάμε απόψε στο ΓΣΠ θα δώσουμε μάχη μέχρι τελικής πτώσης με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα πάντα για να λυγίσουν οι Πολωνοί πρώτοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!