Θρύλε μπορείς να προκριθείς

Αναμονή τέλος. Βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Η ομάδα μας καλείται να χτίσει πάνω το 1-1 του πρώτου αγώνα και μέσα στην έδρα μας να πάρουμε το σκoρ που θα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.  Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη από τον πρώτο αγώνα όπου ναι μεν πήρε ένα καλό σκορ αλλά δεν έπεισε. Η Άαλμποργκ δεν είναι καλύτερη μας αλλά έδειξε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά στηριζόμενη στον αποτελεσματικό  τρόπο με τον οποίο επιτίθεται. Ο Δώνης στον οποίο έγινε και γίνεται κριτική για τις επιλογές του έδειξε όσο καιρό είναι κοντά μας την ικανότητα να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις απαιτήσεις. Μετά τις περσινές επιτυχίες αλλά και την επιβεβλημένη φετινή πρόκριση στους ομίλους του Europa League, απόψε καλείται να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην πιο μεγάλη διάκριση της καριέρας του.

Τα mind games των προπονητών ήταν και χτες στα φόρτε τους. Ο δικός μας από την μια να δηλώνει ότι είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα εννοώντας την τακτική που θα ακολουθήσει τόσο ο ίδιος όσο και η Άαλμποργκ. Από την άλλη ο Νίλσεν εκτός από το να δηλώνει ότι τους εμπνέει η αφόρητη ζέστη και το φανατικό κοινό, αφήνει ερωτηματικά για το αν ο ΑΠΟΕΛ πράγματι θα προσπαθήσει να παίξει πιο επιθετικά από ότι στον πρώτο αγώνα.

Συγκέντρωση, πάθος αλλά και σωστή λειτουργία όλων των γραμμών είναι χοντρά χοντρά τα στοιχεία που πρέπει να δείξουν οι παίκτες μας έτσι ώστε και με τη βοήθεια του κόσμου να κάμψουν την αντίσταση των Δανών. Οι μεγάλοι αγώνες κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες όπως επίσης στο κάτι παραπάνω που μπορούν να κάνουν συγκεκριμένοι παίκτες. Αν γίνουν αυτά θα αρχίσει ακόμα ένα μοναδικό ταξίδι!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!