Θυμηθείτε τον εφιάλτη ξανά

Δεν έχουμε καθαρό μυαλό για να καταγράψουμε όλες τις φάσεις και σίγουρα δεν μπορούμε με λόγια και φωτογραφίες να σκιαγραφήσουμε την όλη παρουσία του βρώμικου Δημητρίου. Υπάρχουν όμως πολλές φάσεις που βγάζουν μάτια. Είναι αυτές που έκαναν κόσμο να φύγει από το Τσίρειο εξοργισμένο και με δάκρυα στα μάτια. Είναι οι φάσεις που οι «λειτουργοί» των μμε ξέχασαν να σχολιάσουν ή επιχείρησαν συνειδητά να υποβαθμίσουν. Είναι οι φάσεις που αποδεικνύουν ότι η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου δεν έμαθε από τα περσινά της λάθη και παραλείψεις. 15′ ολοκάθαρο κλέψιμο του Σολάρι στην περιοχή του Απόλλωνα δίνεται επιθετικό, ούτε καν επαφή δεν είχαν. 

 

16′ τράβηγμα του Μαντούκα από τον Κιντέρος. Παίζεται και παρατηρήσεις στον παίκτη μας.

17′ φάουλ για κάρτα σε τράβηγμα του Σολάρι, σηκώνει τη σημαία η επόπτης αφήνει ο ακατονόμαστος, και 5 δευτερόλεπτα μετά δίνει φάουλ υπέρ μας σε διπλό τράβηγμα του Μαρσίνιο από τον Οσενί χωρίς να δοθεί ούτε μια κάρτα.

34′ φάουλ από τον Μερκή στον Τρισκόσκι μισό μέτρο εκτός περιοχής, παίζεται λέει.

40′ θέατρο του Ατόρνο, πέναλτυ.

Δόθηκε με μεγάλο πάθος μάλιστα, προσηλωμένος στο στόχο ο βρωμισμένος.

Το πέναλτυ δόθηκε στο 39.40 και εκτελέστηκε στο 41.30. το παιχνίδι επαναρχίζει στο 42.40.

Στο 43.35 σταματά για τραυματισμό του Κατσαβάκη και επαναρχίζει στο 44.33.

Χρόνος διακοπών τελευταίων 6 λεπτών,  3.50. Δόθηκαν μόνο 2 λεπτά καθυστέρηση.

Στις καθυστερήσεις δίνεται φάουλ εναντίον του Μοραίς σε φάση που ούτε καν ακούμπησε τον Ατόρνο. Ο Ατόρνο μάλιστα μένει στο έδαφος κρατώντας το πόδι του με την ανοχή του διαιτητή.

Σχεδόν όλα τα φάουλ που δόθηκαν υπέρ μας στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν από την επόπτη. Δεν έδωσε σχεδόν κανένα μόνος του ο ακατονόμαστος.

Πρώτο ημίχρονο, 16 φάουλ, 6 offside και σχεδόν 4 λεπτά νεκρός χρόνος μετρώντας μόνο το τέλος του ημιχρόνου, και δίνονται 2 λεπτά χρόνοι καθυστερήσεων μόνο !!!

Στο τέλος λήγει ο αγώνας την ώρα που κερδίσαμε πλάγιο λίγο έξω από την περιοχή του Απόλλωνα και ενώ λίγο πιο πριν σπατάλησε μισό λεπτό ο Ατόρνο παριστάνοντας τον τραυματία.

57′ Δυνατό φάουλ του Μερκή στον Τρισκόσκι λίγο έξω από την περιοχή. Παίζεται

60′ τράβηγμα του Σολάρι στην περιοχή από το Μερκή, δεν δίνεται τίποτα ενώ θα έπρεπε να ήταν πέναλτυ και κίτρινη στον Μερκή.

61′ πλάγιο υπέρ μας σε κόντρα του Μερκή στον Μαρσίνιο, δίνεται ανάποδα

64′ σουτ του Σολάρι κοντρά πάνω στον Μόρις, αλλάζει πορεία η μπάλα αλλά δίνεται άουτ.

83′ φάουλ στον Μοραίς λίγο έξω από την περιοχή, δεν δόθηκε τίποτα δείχνοντας ότι πήρε μπάλα ο αμυντικός…

 

88′ offside ο Μπακούρα ο οποίος τρέχει προς την μπάλα δεν δίνεται τίποτα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!