Θυμωμένος, απογοητευμένος και όχι μόνο

Οι δηλώσεις του προπονητή μας αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το τρομερό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Εμείς απλά θα πούμε ότι τα αίτια είναι βαθύτερα και οι ευθύνες ξεκάθαρες. Διαβάστε τις δηλώσεις του και θα καταλάβετε:

Ηταν ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος σήμερα γενικώς για κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και για το αποτέλεσμα φυσικά. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω, παρά μόνο ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί με αποτελέσματα σαν το σημερινό δεν μπορούμε να ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο.

Ερώτηση για το που αποδίδει την εικόνα: Στο ποδόσφαιρο πάντα ψάχνεις τι φταίει αλλά δεν σημαίνει ότι το γνωρίζεις κιόλας. Είμαι θυμωμένος από αυτό που είδα. Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σκορ 2-0 αλλά για άλλη μια φορά ήμασταν επιπόλαιοι στην αντίπαλη περιοχή, δεν βάζαμε την μπάλα στα δίκτυα. Αυτό που παρατηρείται από την αρχή της σεζόν και συνεχίζεται είναι το πόσο εύκολα θα δώσουμε γκολ στον αντίπαλο. Και το σημερινό τέρμα ήταν ένα δώρο δικό μας. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί μερικοί από τους παίκτες μου συμπεριφέρονται κατά διαστήματα με αυτό τον τρόπο μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να το ψάξουμε, να το βελτιώσουμε αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές. Αυτοί που μπορούν θα είναι μαζί μας, αυτοί που δεν μπορούν δεν θα συνεχίσουν. Θα πρέπει να το κατανοήσουν και οι ίδιοι γιατί έχουμε χαμηλώσει το επίπεδο του ΑΠΟΕΛ.

Ερώτηση για το που εστιάζει το πρόβλημα και τι αλλαγές θέλει να γίνουν: Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον προγραμματισμό, ήδη έχει ξεκινήσει για συγκεκριμένες θέσεις. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το παιχνίδι της Πέμπτης που είναι καθοριστικό. Επιτέλους οι ποδοσφαιριστές και όλοι μας να δώσουμε χαρές στον κόσμο. Δεν γίνεται ο κόσμος να μας στηρίζει και εμείς με τόση ευκολία να πετάμε κάποια πράγματα στα σκουπίδια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!