Ιατρικό δελτίο ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα έφεραν το ιατρικό δελτίο της ομάδας μας και πάλι στην κορυφή της επικαιρότητας αφού ήρθαν μαζεμένα τα γνωστά πλέον προβλήματα που μας έβαλαν όλους στην πρίζα! To highlight της χτεσινή μέρας ήταν η είδηση για την εισαγωγή του Χιώτη σε κλινική με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, ενώ ο φόβος για πιθανή εξάπλωση του ιού και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ανησύχησε τον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του. Υπήρξε όμως και μια θετική εξέλιξη αφού αργά το βράδυ επήλθε οριστική συμφωνία με τον Κουτσόπουλο ο οποίος έναντι αποζημίωσης έλυσε πρόωρα το συμβόλαιο του και θα συνεχίσει στην Αελ. Τα δεδομένα όσον αφορά το ιατρικό δελτίο έχουν ως εξής:

ΧιώτηςΤα έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας με πιο ανησυχητικό τους συχνούς εμετούς οδήγησαν την ιατρική ομάδα στην απόφαση για εισαγωγή του τερματοφύλακα μας σε κλινική προκειμένου να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Αργά χτες φάνηκαν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης αφού η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε και οι εμετοί σταμάτησαν. Παρόλο που οι επίσημες εκτιμήσεις αποφεύγονται όπως ο διάβολος το λιβάνι η σημερινή μέρα θεωρείται σημαντική. Αν η κατάσταση του Χιώτη βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό θα πάρει εξιτήριο και ίσως μπορέσει να ελπίζει σε συμμετοχή του αν την Παρασκευή ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ότι έχασε κάποιες προπονήσεις δεν είναι κάτι που προβληματίζει και το ζητούμενο είναι να ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

 ΑλεξάνδρουΟ Νεκτάριος φαίνεται να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε αφού και χτες έμεινε απύρετος. Για προληπτικούς περισσότερο λόγοyw δεν προπονήθηκε χτες κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει σήμερα. Αν λάβουμε υπόψη ότι είναι η τελευταία δυνατή προπόνηση πριν τον αγώνα, η σημερινή μέρα είναι σημαντική και για αυτόν. Το πρόβλημα για τον Νεκτάριο δεν είναι τόσο η ίωση που τον κράτησε εκτός προπονήσεων για δυο μέρες αλλά το ότι προηγήθηκε η αποχή και λόγω της θλάσης.

Χαραλαμπίδης Εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολουθεί ο Μπίδης και κάνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβει και αυτός τον αγώνα του Σαββάτου. Η μάχη αυτή ίσως αποδειχτεί άνιση αν λάβουμε υπόψη ότι οι πιθανότητες να προπονηθεί αύριο δεν είναι και πολλές. Το χτύπημα που δέχτηκε στο πόδι προκάλεσε ένα καλό αιμάτωμα το οποίο μέχρι χτες δεν του επέτρεπε να κάνει τις κινήσεις που πρέπει και κατ’ επέκταση να προπονηθεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό και για τους τρεις ποδοσφαιριστές η σημερινή μέρα είναι καθοριστική..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!