Ιβάν: Έτοιμοι με Αλκή

Την πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε σήμερα ο προπονητής και οι τοποθετήσεις του περιστράφηκαν γύρω από τη χρησιμότητα της διακοπής του πρωταθλήματος, τον αγώνα με την Αλκή αλλά και το ότι ο ίδιος κλείνει σε λίγες μέρες 4 χρόνια παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ. Σχόλιο για διακοπή«Είναι λογικό για μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ να είναι χρήσιμη η διακοπή, έστω και 6 μέρες ήταν σημαντικές για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές, προπονητικά όμως η διακοπή έχει και κάποιες ανησυχίες. Είμαι ευχαριστημένος όμως από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε και υπάρχει όρεξη. Πάντα τα πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή είναι δύσκολα ιδιαίτερα για το ΑΠΟΕΛ που έμαθε να παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα και ήρθε αυτή η διακοπή. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Αλκή».

Σχόλιο για Αλκή

«Είναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε στα παιχνίδια με την Αλκή, υπάρχει σεβασμός όμως προς όλους τους αντιπάλους. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, από την μια η Αλκή είναι δύσκολος αντίπαλος, από την άλλη ήταν και οι διακοπή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι έχουμε διάθεση. Είχαμε εξαντλητικό ρυθμό προηγουμένως αλλά η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη».

Βραβεύσεις και προτάσεις: «Ήταν κάτι το φυσιολογικό στο τέλος μιας τέλειας χρονιάς. Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, όλα αυτά είναι αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών μας. Δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Πλέον αυξάνονται οι απαιτήσεις, πρέπει να φανούμε αντάξιοι των όσων έχουν προηγηθεί. Η βράβευση μου ως κορυφαίος Σέρβος είναι μια από τις πιο σημαντικές στην καριέρα μου, αυξάνει τις ευθύνες μου σαν προπονητής, κάθε τι που πετυχαίνεις αυξάνει τις υποχρεώσεις σου και πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι μπροστά στο σύλλογο που δουλεύουμε. Είναι σημαντικές οι στιγμές της χαράς κάποιων επιτυχιών, όμως είναι απλά κάποιες στιγμές. Τα παιχνίδια δεν σταματούν και θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

4 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ:«Χαίρομαι που είμαι τέσσερα χρόνια στο ΑΠΟΕΛ, η ομάδα έκανε βήματα μπροστά, έχει οργάνωση, κίνητρα, στόχους και προοπτικές. Ζούμε καλές εποχές όμως δεν πρέπει να μας παρασύρει. Στο ποδόσφαιρο όλα ξεχνιούνται και δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Όταν ήρθα στο ΑΠΟΕΛ αν μου έλεγαν ότι θα μείνω τέσσερα χρόνια, θα έβαζα στοίχημα εναντίον μου».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!