Ιβάν: Χρυσοί παίκτες, χρυσή χρονιά

Το 0-3 έδωσε χαρακτήρα απολογισμού της απίστευτης χρόνιας που ζήσαμε στην Ευρώπη έτσι οι δηλώσεις όλων είχαν αυτό το ύφος. Ο Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δίκαιο το σκορ κάνοντας επίσης την παραδοχή ότι μετά το πρώτο γκολ η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωση της. Επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι έχει πετύχει ο ΑΠΟΕΛ ενώ χαρακτήρισε χρυσούς τους παίκτες του και όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Γιοβάνοβιτς: Δεν είχαμε σκοπό να παίξουμε για συγκεκριμένο σκορ. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως σε όλα τα παιχνίδια. Η Ρεάλ όμως είναι μια εξαιρετική ομάδα. Σίγουρα υπήρχε λίγη απογοήτευση μετά το γκολ γιατί μέχρι το 75’ οι παίκτες που έδωσαν πολλές μάχες. Μετά το γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση και αν δώσεις λίγο χώρο στην Ρεάλ, μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που σε οδηγεί στα ημιτελικά και όλες οι ομάδες είναι συγκεντρωμένες στο μάξιμουμ. Η Ρεάλ έκανε ένα πολύ πιεστικό παιχνίδι και δεν μας έδωσε πολλές ελπίδες. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και μετά το 1-0 ήταν πιο εύκολο για τον αντίπαλο να παίξει. Το σκορ είναι δίκαιο με βάση τη γενική εικόνα του παιχνιδιού. Το μεγάλο όφελος είναι ότι αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μέσα από τέτοια παιχνίδια μπορείς να καταλάβεις το επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζουν αυτές οι ομάδες. Για εμάς είναι πολύ πιο σημαντικό να καταλάβουμε το τι έχουμε κάνει φέτος. Και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές μου αυτό το παιχνίδι ήταν το αποκορύφωμα της φετινής προσπάθειας και δείχνει πόσο μεγάλη χρονιά κάνανε οι ποδοσφαιριστές μου από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι δείχνει πόσο χρυσούς ανθρώπους και χρυσούς ποδοσφαιριστές έχω στην ομάδα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι στην επόμενη φάση. Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι και στον τελικό και εύχομαι να το κατακτήσει. Ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά για εμάς. Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους. Το ότι πήγαμε στους 16 ήταν κάτι εξαιρετικό. Το ότι περάσαμε στους 8 ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Ενδεχομένως αυτή η κλήρωση με τη Ρεάλ ήταν ίσως το τελευταίο δώρο που πήραμε για φέτος από το ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ μεγάλη τιμή.

Χαραλαμπίδης: Το 3-0 είναι κάπως βαρύ. Προσπαθήσαμε αρκετά αλλά δεν κάναμε το παιχνίδι μας σε καμιά φάση του αγώνα. Η Ρεάλ είναι ίσως η κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Νομίζω ότι έφτασε το τέλος αλλά αξίζει που ζήσαμε τέτοιες στιγμές. Ήταν μια τεράστια χρονιά, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια χρονιά με τρομερά συναισθήματα και μας ένωσε όλους πάρα πολύ στα αποδυτήρια. Η Ρεάλ είναι πολλά σκαλιά ανώτερη απο εμάς. Το χειροκρότημα του κόσμου δεν ήταν μόνο για απόψε αλλά για ολόκληρη τη χρονιά.Χιώτης:Προσπαθήσαμε, αμυνόμασταν, η Ρεάλ είναι απίστευτη ομάδα πραγματικά. Ο τρόπος που παίζει, οι ποδοσφαιριστές που έχει, είναι απίστευτο. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η πορεία μας. Μια ομάδα από την μικρή Κύπρο να φτάνει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ είναι απίστευτο και τα κέρδη είναι πολλά.

Αλμέιδα: Παίζαμε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουν πάρα πολλή ποιότητα. Με ένα λάθος μπορούσαν να μας τιμωρήσουν και αυτό έγινε. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και μας τιμώρησαν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!