Ικανοποίηση για την απόφαση της δικαστικής

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη μέσα στο γήπεδο πέτυχε ακόμα μια στη δικαστική αίθουσα αφού η προσπάθεια του Αχιλλέα να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά έπεσε στο κενό. Οι δικηγόροι που εκπροσώπησαν την ομάδα μας έπεισαν τα μέλη της δικαστικής για την ορθότητα των θέσεων μας έτσι με ομόφωνη απόφαση δεν εξετάστηκε καν το αίτημα του Αχιλλέα για κατακύρωση του αγώνα υπέρ του.

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα ακόλουθα:

Το Δ.Σ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ δέχτηκε με μεγάλη ικανοποίηση τη σημερινή απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΚ, με την οποία απορρίφθηκε η ένσταση του Αχιλλέα Καϊμακλίου για αντικανονική συμμετοχή των καλαθοσφαιριστών μας στο μεταξύ μας αγώνα.

Η απόφαση της αυτή, δικαιώνει το Σωματείο μας, το οποίο από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι η καταδικαστική απόφαση της FIBA ημερομηνίας 29 Σεπτεμβρίου 2010, δεν αφορούσε τους καλαθοσφαιριστές μας οι οποίοι ήταν από προηγουμένως αδειοδοτημένοι.

Η απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA έχει αρθεί από την ίδια την FIBA , από τις 2 Νοεμβρίου 2010 και πριν τον αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας και ως εκ τούτου όλοι οι καλαθοσφαιριστές του Cytavision APOEL έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!