Ικανοποίηση και αισιοδοξία

Η πρώτη γερή διακοπή του πρωταθλήματος βρίσκει όλους στην ομάδα μας ικανοποιημένους από την μέχρι σήμερα πορεία. Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στους χρυσοφόρους ομίλους του champions league και παράλληλα τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων τριάντα χρόνων επισκιάζεται και από τις απώλειες των υπολοίπων ομάδων και παρά το ότι τα δύσκολα έπονται υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε. Και αυτό γιατί η διακοπή των τριών περίπου εβδομάδων έρχεται σε μια εποχή που καλά καλά δεν βγάζαμε δεκαοκτάδα.

Οι τραυματισμοί θερίζουν τον Αρχάγγελο αφού οι Μπρούσερ, Ζόρζε, Πουρσαϊτίδης, Ζεβλάκοφ, Σικορά και Γκριτσάροφ ταλαιπωρούνται ενώ μόλις πριν μια εβδομάδα επανήλθε ο Μιροσάβλιεβιτς ο οποίος έλειψε για περισσότερο από ένα μήνα. Μπορεί λοιπόν να θεωρούν κάποιοι πλήρες το ρόστερ αλλά οι τόσο πολλές απουσίες τόσο νωρίς επηρέασαν την ομάδα και κόστισαν.

Στον αγώνα με τον Ερμή χρειάστηκε να ρισκάρουμε αλλά και να έρθουν οι απρόσμενες βοήθειες από τους Παπαθανασίου και Μπρέσκα για να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Οι δύο παίκτες αλλά και ο Παουλίστα θεωρούνται παίκτες που κουβαλούν μαζί τους κάποια ερωτηματικά και η καλή τους παρουσία δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι στη συνέχεια θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας επαναρχίζουν στις 21 Οκτωβρίου με τον αγώνα εναντίον της Πόρτο ενώ στη συνέχεια έχουμε τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Μέχρι τότε οι τραυματίες θα έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν, ενώ οι διεθνείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Και αυτό γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να προσπαθεί ιδιαίτερα οποιοσδήποτε για μια ομάδα χωρίς στόχους και μέλλος με τον κίνδυνο να τραυματιστεί.

ΑΠΟΕΛ εναντίον ΠΑΟ
Ο πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται στην Κύπρο στα πλαίσια του τουρνουά Love Cyprus και απόψε στις 8.00 στο Τάσσος Παπαδόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα μας. Το φιλικό και το όνομα του αντιπάλου είναι μια καλή αφορμή για αρκετούς να πάνε στο γήπεδο ενώ η ομάδα μας θα έχει μια χρήσιμη εμπειρία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!