Κάθε μέρα και καλύτερα

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται σύντομα και κάθε μέρα που περνά τα ευχάριστα νέα αυξάνονται. Χτες οι Πίντο και Μαρσίνιο ακολούθησαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Μαρσίνιο μάλιστα ο οποίος μας έλειψε πολύ φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από όσα διαρρέουν από τον Αρχάγγελο και η πιθανότητα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Χτες επιβεβαιώθηκε ότι σωστά δεν υπήρξε ανησυχία όσον αφορά τον Αλμείδα και την απόφαση να πάρα κάποιες ανάσες. Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, δείχνοντας ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν η τεχνική ηγεσία.

Το επιστέγασμα ασφαλώς των ευχάριστων εξελίξεων πρέπει να είναι η νίκη την Κυριακή επί της Ανόρθωσης. Μόνον έτσι θα μπορέσει να επανέλθει η ηρεμία και η αισιοδοξία κάτι που γνωρίζουν όλοι πολύ καλά. Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε χωρίς περιστροφές στη διάσκεψη τύπο και ανέλαβε την ευθύνη για όλους και για όλα σε σχέση με ότι έγινε την περασμένη εβδομάδα. Η προσπάθεια του να μην φορτώσει περισσότερο άγχος τους παίκτες του θα πρέπει να στεφθεί με επιτυχία νοουμένου ότι όλοι μαζί θα αντιληφθούν την κρισιμότητα του αγώνα.

Επιβάλλεται επίσης να δούμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδα μας. Η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία είναι το ζητούμενο έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και στο τέλος να βάλουμε τα τέρματα που πρέπει. Είναι για αυτό που η απόφαση του ποιοι θα αγωνιστούν ίσως να είναι και της τελευταίας στιγμής αφού ο Γιοβάνοβιτς θα θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για να κρίνει ποίοι είναι έτοιμοι.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική ετυμηγορία όσον αφορά τον Μαρσίνιο ενώ ίσως δούμε για πρώτη φορά και αλλαγή πλάνου σε περίπτωση θωρακιστεί το κέντρο και ο Σολάρι μείνει στην κορυφή.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!