Κάθε μέρα πιο έτοιμοι

Ο τίτλος μας είναι δανεισμένος από τα όσα δηλώνουν οι υπεύθυνοι για την ομάδα μας σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι κάθε προπόνηση που μεσολαβεί μέχρι τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας είναι κάτι παραπάνω από ωφέλιμη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται και ούτε μπορούσε να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας από την αρχή των φετινών του υποχρεώσεων, κάτι που είδαμε και στους αγώνες με τη Βαρντάρ.

Έστω και με δυσκολία περάσαμε το εμπόδιο των Σκοπιανών και πλέον το ζητούμενο είναι να γίνουν πράξη οι εκτιμήσεις για πολύ μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας στις αναμετρήσεις με την πρωταθλήτρια Δανίας. Το γιατί είναι ξεκάθαρο… Η Μίντιλαντ είναι πιο έτοιμη ομάδα σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ ενώ κρίνεται και ποιοτικότερη από την Βαρντάρ.

Η ετοιμότητα της ομάδας μας μεταφράζεται σε δυο βασικά τομείς που είναι οι φυσικές αντοχές των παικτών και η ομοιογένεια στην εκτέλεση της τακτικής. Ο Πασιέσνια έκανε συγκεκριμένες επιλογές στους αγώνες με τη Βαρντάρ οι οποίες συζητήθηκαν αρκετά και το ζητούμενο ενόψει του αγώνα της Τρίτης είναι να κάνει αυτά που πρέπει έτσι ώστε να θέσουμε βάσεις πρόκρισης.

Τα διλήμματα όσον αφορά τους παίκτες που θα στελεχώσουν την 11αδα είναι συγκεκριμένα και καθοριστικά αφού μπορούν να καθορίσουν και την όλη παρουσία της ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!