Κάθε πράγμα στην ώρα του

Όλοι θεωρούν την ομάδα μας άξια πρωταθλήτρια της φετινής χρονιάς και καλά κάνουν. Κάποια μέσα ενημέρωσης μάλιστα, ελλείψει άλλων ειδήσεων μπήκαν στη διαδικασία να προβλέψουν την πορεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα μας στο Champions League με βάση τους υποψήφιους αντίπαλους σε κάθε γύρο. Ο κόσμος περιμένει σαν τρελός να πανηγυρίσει την πιο απρόσμενη και δίκαιη κατάκτηση τίτλου αλλά η διοίκηση δικαιολογημένα ακόμα και σήμερα συστήνει αυτοσυγκράτηση και υπομονή. Ούτε για το ότι γίνονται σκέψεις και πλάνα για την επίσημη εκθρόνιση μας δεν γίνεται παραδοχή αφού είναι γνωστό ότι ο εφησυχασμός αποτελεί το χειρότερο εχθρό της ομάδας μας. Με αυτά τα δεδομένα η σκέψη όλων ή τουλάχιστον του επίσημου ΑΠΟΕΛ είναι στην κατάκτηση τους ενός τουλάχιστο βαθμού που θέλουμε στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Σε έναν ακόμα αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο θα είναι χιλιάδες αυτοί που δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών τους, λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων που αναλογεί στο ΑΠΟΕΛ. Το αναμενόμενο sold out θα επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες και το ζητούμενο είναι εάν η Ανόρθωση διαθέσει με κάποιο τρόπο περισσότερα εισιτήρια στην ομάδα μας.

Στο αγωνιστικό μέρος δεν προκύπτει κάτι ουσιαστικό αφού ναι μεν ο Μπίδης προπονείται κανονικά αλλά δεν υπάρχει πρόθεση να πάρει χρόνο συμμετοχής προτού να είναι απόλυτα έτοιμος. Το ότι αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών είναι ένα άλλο δεδομένο το οποίο όμως δε φαίνεται να ικανό να ανατρέψει τα πλάνα του προπονητή μας, ο οποίος θέλει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας.

Νέο ραντεβού στο Λευκόθεο
Δυστυχώς έγινε το αναμενόμενο και ο Κεραυνός μείωσε το σκορ σε 2-1 έτσι τώρα το ραντεβού μας ανανεώνεται για το βράδυ της Παρασκευής. Η ομάδα μας καλείται μέσα στο ηφαίστειο που λέγεται Λευκόθεο να πετύχει τη νίκη που τόσο θέλουμε έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από εφτά χρόνια.

____________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΥΣ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!