Κάθε πράγμα στην ώρα του

Ο κόσμος εξακολουθεί να ζει σε εορταστικούς ρυθμούς κάτι που ευτυχώς δεν ισχύει για ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία που με εξαίρεση το ρεπό της 1ης Ιανουαρίου προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει της επανέναρξης το πρωταθλήματος. Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες ο Ιανουάριος θεωρείται καθοριστικός για την ομάδα μας αφού οι αγώνες με Ανόρθωση, Απόλλων και Ομόνοια θεωρούνται κάτι περισσότερο από καθοριστικοί. Τόσο χρονικά όσο και η ιεραρχικά ο αγώνας με την ομάδα της Αμμοχώστου θεωρείται ο πιο σημαντικός. Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να υποτιμήσει καμία ομάδα και ιδιαίτερα την Ανόρθωση η οποία με νέα διοίκηση και προπονητή θα κάνει τα πάντα για να έχει βαθμολογικό κέρδος. Το σερί της Ανόρθωσης χωρίς νίκη φανερώνει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος αλλά αυτό κάποτε θα σταματήσει. Το καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να μεγαλώσει για ακόμα μια αγωνιστική το αρνητικό τους σερί αφού θέλουμε τη νίκη που θα μας διατηρήσει στο +7. Η ραγδαία βελτίωση του Αλεξάνδρου ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά ανακουφίζει τους πάντες αφού αν όλα εξελιχθούν ομαλά τις επόμενες μέρες θα είναι στο αρχικό σχήμα στο Παπαδόπουλος.

 Ο Κόντης ανεβάζει επίσης ρυθμούς καθημερινά γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό αφού ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά το τελευταίο εικοσαήμερο. Θέμα συμμετοχής του δεν τίθεται αλλά είναι σημαντικό να είναι διαθέσιμος και ενόψει του κυπέλλου.

Δεν άλλαξε κάτι στο μεταγραφικό πλάνοΟ Γιοβάνοβιτς εξακολουθεί να θέλει ένα αμυντικό χαφ και αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές που του προτείνονται. Τα κριτήρια με τα οποία θα πάρει την τελική του απόφαση είναι γνωστά και αν βρεθεί ο εκλεκτός τότε θα γίνει η κίνηση που επιβάλλεται. Κουτσόπουλος και  Σικορά δεν υπολογίζονται αλλά ο Πολωνός αντιλαμβανόμενος την παγκόσμια οικονομική κρίση προσπαθεί να γίνει πλουσιότερος για ακόμα πέντε μήνες. Ο Κουτσόπουλος συμφώνησε σε όλα με την Αελ και αν θέλει να αγωνιστεί και λίγο θα δεχτεί το διακανονισμό που του πρότεινε η διοίκηση. Σε διαφορετική περίπτωση θα προστεθεί στη λίστα αυτών που μένουν επειδή δεν έγινε εφικτό να φύγουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!