Κάθε πράγμα στην ώρα του

Η ήττα από την Πέγεια μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποδειχτεί ωφέλιμη αν όλοι κάνουν αυτό που πρέπει. Και αυτό γιατί πέραν της κούρασης υπήρξε ο γνωστός αποελίστικος εφησυχασμός που κάνει πολύ δύσκολη την πρόκριση στον τελικό. Σε έναν ακόμα αγώνα μετά από αυτούς με ΑΕΛ και Ομόνοια στο πρωτάθλημα είδαμε ένα τραγικό ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο. Τα αγωνιστικά κενά σε συνδυασμό με την κούραση της ομάδας και την έλλειψη σοβαρότητας έφεραν μετά από καιρό την ήττα. Παρόλα αυτά όλοι αναγνωρίζουν ότι ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου μπορεί να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα.

Ο επαναληπτικός όμως αργεί αφού πριν από αυτόν υπάρχουν οι αγώνες πρωταθλήματος με Ανόρθωση και ΑΕΛ. Μοναδικό ζητούμενο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος το συντομότερο δυνατό. Ιδανικά αυτό σημαίνει νίκη ή ισοπαλία μέσα στο Παπαδόπουλος έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος να προετοιμαστεί η ομάδα για τον αγώνα κυπέλλου με την Πέγεια που θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η ήττα στο κύπελλο πρέπει να λειτουργήσει σωστά έτσι ώστε να πάμε στον αγώνα με την Ανόρθωση με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Η φυγή Κετσπάγια δεν πρέπει να μας εφησυχάζει αφού θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγουμε πρωταθλητές από το συγκεκριμένο γήπεδο.

Η διακοπή λόγω Πάσχα θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να πάρουν κάποιες πολύτιμες ανάσες αφού η σωματική και ψυχολογική κούραση για την οποία έκανε αναφορά και ο Γιοβάνοβιτς πριν τον αγώνα με την Ομόνοια είναι εμφανέστατη. Τόσο οι διεθνείς όσο και παίκτες όπως οι Μοράις και Μπρούσερ δείχνουν καταπονημένοι από τα πολλά λεπτά συμμετοχής που έχουν από την αρχή της χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!