Κάθε φορά και καλύτεροι

Μπορεί να μην ήρθε η καθαρή νίκη την οποία θέλαμε όλοι αλλά έγινε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του europa league. Δυστυχώς για τον κόσμο αλλά και κάποιους αδιόρθωτους στη διοίκηση, ο Γιοβάνοβιτς αποδείχτηκε σωστός όταν πριν τον αγώνα δήλωνε ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε και τον επαναληπτικό για να δούμε ποια ομάδα θα προκριθεί. Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στον χτεσινό αγώνα αλλά όχι σε βαθμό που να μπορέσει να επιβληθεί πλήρως ή να έχει ποσοστά ευστοχίας καλαθοσφαιρικής ομάδας. Είναι εδώ που ίσως να υπερβάλει και ο προπονητής μας όταν δηλώνει ότι μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον άλλα δυο τέρματα αφού σπάνια βλέπουμε μια ομάδα να εκμεταλλεύεται όλες τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται.

Η Γιάπλονετς επιβεβαίωσε τη διαίσθηση των οπαδών ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα αλλά και τις εκτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας. Έδειξαν να μπορούν να αμυνθούν σωστά, δεν τα έχασαν όταν δέχτηκαν το τέρμα, δεν τους επηρέασε η αποπνυκτική ατμόσφαιρα και η καυτή έδρα, ενώ κάποιοι παίκτες τους έδειξαν ότι πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα στον επαναληπτικό.

Το ΑΠΟΕΛ έχει πλέον τις εμπειρίες, την ποιότητα και ικανότητα να μην χάσει μέσα στο Γιάπλονετς. Αυτό θα γίνει αν παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι αφού και ο αντίπαλος μας θα είναι αλλαγμένος και πιο απαιτητικός. Τα δείγματα γραφής τόσο της ομάδας όσο και κάποιων ποδοσφαιριστών όπως φάνηκε και χτες είναι άκρως ενθαρρυντικά και δημιουργούν βάσιμες ελπίδες.

Ο Μαρσίνιο στο πιο κρίσιμο σημείο από την ημέρα που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος έδειξε ελάχιστα πράγματα πέρσι και φέτος οι προσδοκίες όλως είναι πολύ μεγάλες. Ο Γιοβάνοβιτς όπως γράψαμε ξανά πιστεύει πολύ στον μικρόσωμο μέσο και η πίστη του αυτή αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Με την Γιάπλονετς είδαμε να συνδυάζει ουσία μαζί με τις μαεστρικές του ενέργειες αλλά και την ικανότητα να τρυπά τις αντίπαλες άμυνες.

Αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Αλμέιδα ακονίζει τα μαχαίρια του τότε μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πόσο δυνατή και παράλληλα πολυδιάστατη θα είναι η μεσαία γραμμή της ομάδας μας. Ο νέος Λατίνος της παρέας πήρε μια πρώτη άποψη από τους Πορτοκαλί γνωρίζοντας την αποθέωση και την ερχομένη εβδομάδα αναμένεται να είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Τσεχία.

Δείτε ακόμα 2 βίντεο με το Αλμέιδα πρωταγωνιστή

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!