Κάνουμε Share τα Like και Comment των φιλικών

Τα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας αποτελούν παρελθόν και η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Όμπερνταουν μπαίνει από σήμερα σε πιο υψηλές εντάσεις με καθημερινές διπλές προπονήσεις.  Ο Πάουλο Σέρτζιο μέσα από τα παιχνίδια με την Jablonec και Paderborn ήθελε να αποκτήσει μια πρώτη κατ’ ιδίαν άποψη για τον κάθε ποδοσφαιριστή και τον τρόπο που συμπεριφέρεται μέσα στο  παιχνίδι. Έχοντας οι περισσότεροι από τους παίχτες της ομάδας μας στα πόδια τους από ένα 90λεπτο περίπου, κατάφεραν να στείλουν κάποια μηνύματα προς την τεχνική ηγεσία. Πιο κάτω κάνουμε share αυτά που μέσα από τους δύο αγώνες που παρακολουθήσαμε κάνουμε Like καθώς και κάποιες εντυπώσεις που κάνουμε Comment.

Η ομάδα αν και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της προετοιμασίας της έδειξε να έχει όρεξη και ζωντάνια στο παιχνίδι της – Like

Comment: Καθόλου λεπτά συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια για τους Τζιαμά, Χαραλάμπους και Βασιλιεφσκι.

Οι Πιέρος και Αρτυματάς έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να κερδίσουν επάξια μια θέση στην φετινή ομάδα – Like

Comment: O Κλουκόφσκι είναι εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης λόγω τραυματισμού και γι’ αυτό δεν πηρέ καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Ο Τιάγκο Γκόμες ξεκίνησε να βρίσκει ρυθμό και να ξεδιπλώνει τα ηγετικά του χαρίσματα μέσα στο παιχνίδι – Like

Comment: Ο  Ίσμα βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε άφησε ενθαρρυντικά στοιχεία, παίζοντας το ίδιο καλά και στα δύο άκρα.

Ο Μπένα παρουσιάστηκε αναγεννημένος και ιδιαίτερα κινητικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου αγωνίστηκε. – Like

Comment: Τρία από τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε προήλθαν από στημένες φάσεις. Την Κυριακή από φάουλ και κόρνερ και χθες από μακρινό αράουτ.

Ο Αμορίν φαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στην άμυνα – Like

Comment: Στους Αλωνεύτη και Μπίδη ταιριάζουν οι πιο ελεύθεροι ρόλοι που έχουν στα φτερά της επίθεσης.

Ο Μαντούκα επιβεβαίωσε ότι είναι μοναδική πάστα αθλητή και οι ατομικές του ενέργειες είναι ανεξίτηλες – Like

Comment: O Ντα Σίλβα δυσκολεύεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και η απειρία του στον συγκεκριμένο ρόλο τον αφήνει εκτεθειμένο.

Ο Νούνο δεν χρειάζεται να τύχει οποιαδήποτε αναφοράς αφού εδώ και χρόνια μας έχει συνηθίσει σε σταθερά επίπεδα ψηλής απόδοσης – Like

Comment: Η ομάδα μέχρι στιγμής φαίνεται να στερείται του παίκτη που θα τις προσφέρει το εύκολο γκολ.

Θετικότατο και το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο συμμετοχής για τον Τάσο Κίσσα που φαίνεται έτοιμος να παλέψει για μια θέση στην ομάδα. – Like

Την ερχόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό του ΑΠΟΕΛ με την FC Zbrojovka Brno Τσεχίας. Μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες ο Πάουλο Σέρτζιο θα προσπαθήσει να κάνει Share τα δικά του Like και Comments με τους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε η φιλοσοφία που θέλει να δώσει στον ΑΠΟΕΛ να ξεκινήσει να παίρνει μορφή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!