Κάτι πάει να φανεί…

Αν εξαιρέσουμε το αγωνιστικό μέρος του ματς  με την Αγία Νάπα, μπορούμε να διαπιστώσουμε μια σειρά από γεγονότα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι κάτι αλλάζει Σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζουμε την ανάγκη να βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας αλλά με αυτό ασχοληθήκαμε. Σήμερα θέλουμε να αναδείξουμε κάποια άλλα στοιχεία που χρίζουν αναφοράς. Ξεκινώντας από τον κόσμο, θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι η συμπεριφορά του στο Παραλίμνι ήταν άψογη. Δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σ το γεγονός ότι δεν άναψαν φωτοβολίδες. Η παρουσία των οπαδών του ΑΠΟΕΛ αριθμητικά για ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο Δευτέρα στις 7μμ ήταν συγκινητική. Οι οπαδοί μας έκαναν την υπέρβαση κατακλύζοντας την κερκίδα του Τάσος Μάρκου και έδειξαν να είναι ιδιαίτερα υπομονετικοί παρά την άσχημη εμφάνιση της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ένα ξεχωριστό πείσμα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλο που δεν κάναμε, παρά μόνο ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος, ο παράγοντας της μαχητικότητας και της διάθεσης ήταν εμφανής. Η προσπάθεια υπήρχε, ο τσαμπουκάς επανήλθε μετά από καιρό και η υπομονή μας έσπρωξε στην επιβράβευση.  Οι πανηγυρισμοί των παιχτών μας θύμισαν ακόμα και στους ίδιους πως είναι να πανηγυρίζεις τα γκολ βαθμολογικού κέρδους  που μειώνουν την διαφορά από την κορυφή.

Αν δούμε συνολικά το θέμα, αυτό που για πρώτη φορά φέτος μας κάνει να χαμογελούμε είναι το γεγονός ότι πιστεύουμε ! Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο όμως όλοι πιστεύουμε. Ενδόμυχα όλοι νιώθουμε ότι η ομάδα έχει όλες τις προοπτικές σε αυτό το σκέλος του πρωταθλήματος να βελτιωθεί και να παρουσιάσει ένα καινούριο πρόσωπο. Βλέπουμε ότι οι νέες μεταγραφές είναι ουσίας, και μπορούν να χαρίσουν στην ομάδα την φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται. Βλέπουμε με ευχαρίστηση ότι το κενό που άφησε ο Ατόρνο μπορεί να καλυφτεί και ότι τα αμυντικά κενά του ΑΠΟΕΛ μπορούν να περιοριστούν με την επιστροφή του Καρυπίδη.

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να δείξει χαρακτήρα. Σε αυτά τα πλαίσια θα πρέπει να συντονιστούν όλοι όσοι αποτελούν το οικοδόμημα αυτής της ομάδας για να μην χαραμίσουμε άδικα μια ακόμη χρονιά . Υπάρχουν θέματα που οι αποφάσεις τους καθορίζουν περισσότερο το μέλλον της δικής μας ομάδας, παρά των σχέσεων μας με διάφορους άλλους.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την πολυτέλεια σε αυτούς που ασχολούνται με την ομάδα, αγωνιστικά και διοικητικά να αποφασίσουν αν θα αρπάξουν αυτή την ευκαιρία και να αλλάξουν τα δεδομένα ή αν θα συνεχίσουν τα δεδομένα να καθορίζουν το μέλλον της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!