Κάτι παραπάνω από μονόδρομος

Η προσπάθεια να βάλουμε ένα τέλος στα αρνητικά και απρόσμενα αποτελέσματα συνεχίζεται στο Τσίρειο απέναντι στον Άρη όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος. Μπορεί να μεσολαβούν αρκετοί αγώνες μέχρι το τέλος αλλά ο βαθμολογικός κατήφορος της ομάδας μας πρέπει να σταματήσει. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να έχουμε άλλες απώλειες από μικρομεσαίες ομάδες αφού οι συνθήκες δεν ευνοούν σερί νικών όπως αυτό που κάναμε προ τετραετίας. Γιοβάνοβιτς και ποδοσφαιριστές καλούνται να αντιδράσουν σωστά και να διαχειριστούν την πίεση και τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν. Το αγωνιστικό πλάνο θα έχει ουσιαστικές αλλαγές αφού εντοπίστηκαν αδυναμίες με τον Ολυμπιακό. Στην άμυνα Ζόρζε και Πουρσαϊτίδης χτυπούν θέση στην εντεκάδα αντί των Κακά και Σολωμού αντίστοιχα ενώ το βασικό ερώτημα του οποίου την απάντηση γνωρίζει ο προπονητής αφορά τον Σόουζα. Ο Πορτογάλος είναι έτοιμος και για να πάρει θέση βασικού και είναι πολλοί που υποστηρίζουν ότι θα γίνει και αυτό βλέποντας τον Μαρσίνιο να δυσκολεύεται. Σε τέτοια περίπτωση ο Σόουζα θα έχει ρόλο οργανωτικού μέσου.

Γράφουμε από τον Ιούλιο πριν από κάθε αγώνα ότι το δίδυμο Πίντο-Μοράις δεν μπορεί να σπάσει και αισίως τα δυο μηχανάκια έχουν καμία τριανταριά αγώνες στα πόδια τους. Θα αφήσει έναν εκ των δυο στον πάγκο ο Γιοβάνοβιτς ή θα κρίνει ότι δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια;

Με το πείραμα Ατόρνο να έχει ουσιαστικά αποτύχει ή να μην υπάρχει δυνατότητα να δοκιμαστεί περαιτέρω οι δυο επιλογές όσων αφορά τη γραμμή κρούσης είναι οι Τρισκόφσκι και Σολάρι. Εναλλακτικά υπάρχει και η επιλογή να δούμε και τους δυο στο αρχικό σχήμα και τη διάταξη να μετατρέπεται σε 4-4-2. Αν και ο Σκοπιανό θεωρείται το φαβορί και το 4-5-1 πιθανότερο ο Γιοβάνοβιτς είναι απρόβλεπτος. Εξάλλου υπήρξαν ξανά περιπτώσεις όπου παίκτες βρέθηκαν από την κερκίδα στο αρχικό σχήμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!