Κάτι παραπάνω από πρόκριση

Δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε και που δικαιολογημένα σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους οπαδούς μας και όχι μόνο. Ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε πλήρως επί της ΑΕΛ σε έναν αγώνα όπου ο Δώνης κέρδισε κατά κράτος στη σκακιέρα των προπονητών και που οι παίκτες του εφάρμοσαν στην εντέλεια τα όσα τους ζήτησε. Το ντεμπούτο του Ντε Βινσέτι ήταν ιδανικό παρασύροντας και τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να βλέπουμε σε κάποια διαστήματα την ομάδα μας να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χάρμα οφθαλμών χαρακτήρισαν πολλοί τον χτεσινό ΑΠΟΕΛ αφού η ομάδα παρουσιάστηκε πλήρης σε όλους τομείς. Το κυριότερο ήταν ότι αυτό έγινε μέσα στο Τσίρειο και επί της Αελ που θεωρείται η πιο σταθερή και δυνατή αντίπαλος μας. Αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει γιατί χτες πετύχαμε κάτι παραπάνω από μια πρόκριση.

Η νίκη επί της Αελ στέλνει το πιο πειστικό μήνυμα ότι η ομάδας μας μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της βαθμολογικά δεδομένα στο πρωτάθλημα αφού η κατάκτηση του είναι ο σημαντικότερος φετινός στόχος. Ένας αγώνας δεν αρκεί και σίγουρα απαιτείται συνέχεια αλλά είμαστε τόσο στερημένοι από κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα όσα είδαμε στο Τσίρειο.

Ακόμα και ο πανηγυρισμός παικτών και κόσμου στο τέλος με το γνωστό όλε ήταν κάτι που είχαμε τρομερή ανάγκη. Έχουν γίνει πολλά από το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να γίνεται μια έντονη κριτική σε συγκεκριμένους παίκτες, η οποία όμως επηρεάζει όλη της ομάδα γενικότερα.

Είδαμε όμως ότι ακόμα και αυτοί τους οποίους θεωρούμε προβληματικούς μπορούν να ανταποκριθούν στις πιο δύσκολες αποστολές όταν υπάρχει θετική ενέργεια και 1-2 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!