Κάφροι και ανίκανοι δήλωσαν παρών

Ευτυχώς που οι παίκτες μας κέρδισαν και δεν ζήσαμε τα χειρότερα αλλά με λύπη είδαμε εικόνες που αποτελούν ντροπή για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα κάνουμε αναφορά για τους οπαδούς της ομόνοιας των οποίων οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες αλλά για αυτές που αφορούν τους δικούς μας οπαδούς αλλά και την ανικανότητα της αστυνομίας. Είδαμε λοιπόν λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο αγώνας τους άγνωστους τάχα οπαδούς μας της νότιας να μπαίνουν ανενόχλητοι στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τάχα με τους παίκτες. Αρχικά διέκοψαν τον αγώνα και στη συνέχεια με τη λήξη του έδειξαν πόσο επικίνδυνοι είναι. Ενώ όλοι είχαν την ανάγκη να χειροκροτήσουν τους παίκτες και να πανηγυρίσουν οι κάφροι ήθελαν να προκαλέσουν τους αντίστοιχους της ομόνοιας. Οι σκηνές που εξελίχθηκαν είναι γνωστές με τους stewards που πληρώνονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως (από τον ΑΠΟΕΛ) να παρακολουθούν απλά και την αστυνομία απούσα.

Μετά που έγινε το κακό και οι πάντες αηδίασαν η κατάσταση εκτονώθηκε με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίες να ξυπνούν και να παίρνουν θέση εντός του γηπέδου για να διαχωρίσουν τους κάφρους και να στείλουν τους δικούς μας στην κερκίδα.

Ο Παν.συ.φι έχασε προ πολλού τον έλεγχο ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δείχνει να ενθαρρύνει τα επεισόδια, η διοίκηση δεν κάνει τα απαραίτητα και όλοι πλέον βολεύονται με το να φταίνε την αστυνομία. Ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νεαροί σε ηλικία οπαδοί μας πικραίνονται και φεύγουν από το γήπεδο γιατί δεν υπάρχει η βούληση πρώτα από εμάς να καθαρίσουμε. Συγχαρητήρια σε όσους με την ανοχή τους οδηγούν τον ΑΠΟΕΛ σε άσχημα μονοπάτια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!