Κέρδισε το πρώτο στοίχημα

Από την ημέρα που αποχώρησε ο Γιοβάνοβιτς λέγεται και γράφεται ότι η οποιαδήποτε σύγκριση του αντικαταστάτη του με τα όσα πέτυχε ο Σέρβος θα είναι άδικη. Έχοντας επίγνωση του πως λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛιστας τονίσαμε πριν καν ακόμα αναλάβει ο Σέρτζιο ότι η σύγκριση αυτή αν και άδικη θα είναι αναπόφευκτη. Πλέον διανύουμε την εποχή Πάουλο Σέρτζιο και τα όσα βγαίνουν από τα ενδότερα της ομάδας σε σχέση με τον Πορτογάλο προπονητή μπορούν να θεωρηθούν άκρως ενθαρρυντικά. Το πρώτο και ίσως σημαντικότερο πράγμα ήταν να πιστέψουν οι παίκτες ότι ο νέος προπονητής και το επιτελείο του μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας και των ιδίων. Ο Σέρτζιο κατάφερε τόσο με την προσέγγιση του όσο και με τον τρόπο δουλειάς του να κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμών των ποδοσφαιριστών.

Αυτό δεν περιορίζεται μόνο ανάμεσα στην Πορτογαλική παροικία του ΑΠΟΕΛ αλλά όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως εθνικότητας έχουν σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον Σέρτζιο και τους συνεργάτες του.

Ο Σέρτζιο αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να μελετήσει την περσινή πορεία της ομάδας και κάνοντας αυτό κατάφερε να εντοπίσει όλα εκείνα τα στοιχεία που θεωρεί ότι χρίζουν βελτίωσης. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας και οι προσθήκες που έγιναν έχουν αυτό το στόχο και οι παίκτες γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τι αναμένει από αυτούς προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί πιο δυνατός.

Τα μηνύματα λοιπόν είναι ενθαρρυντικά κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη και εμείς οι οπαδοί. Το λέμε γιατί όσοι δεν έχουν επιλεκτική μνήμη θυμούνται ότι η απόφαση της διοίκησης να προσλάβει τον Σέρτζιο αντιμετωπίστηκε με έντονες επιφυλάξεις από μερίδα κόσμου.Δεν χρειάζεται να πούμε ξανά ότι το γήπεδο και οι επίσημοι αγώνες είναι ο καθρέφτης όλων γιατί στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε κάτι άλλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!