Καθοριστικό το πρώτο βήμα

Ο πρώτος προκριματικός της Τρίτης βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας μας και δικαιολογημένα οι απόψεις είναι πολλές και διάφορες για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους Καζακστανούς στην έδρα τους.

‎Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην κατάφερε ακόμα να σημειώσει γκολ στις εντός έδρας επίσημες υποχρεώσεις του, όμως οι προκρίσεις των δύο προηγούμενων γύρων ήρθαν από την μπασκετική ακρίβεια που κατάφερε να εκμεταλλευτεί της ευκαιρίες που βρήκε στους έκτος έδρας αγώνες και να σκοράρει.

Για τέταρτη φορά η ομάδα μας βρίσκεται στα play off του Champions League. Όπως σε όλες τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος ο πρώτος αγώνας αυτής της φάσης θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ. Αυτό αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΑΠΟΕΛ που έμαθε να παιρνει αυτό που θέλει όταν αγωνίζεται στην έδρα του σε τέτοιους κρίσιμους αγώνες.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείτε να διαχειριστεί με τον πιο έξυπνο τρόπο την πρώτη αναμέτρηση στο Καζακστάν. Η ομάδα μας πρέπει να βρει τον τρόπο να αυξήσει όσο περισσότερο γίνεται τις πιθανότητες πρόκρισης της στον επαναληπτικό της Λευκωσίας. Με αυτό ως στόχο, ο προπονητής μας καλείτε να εφαρμόσει ένα αγωνιστικό πλάνο που να φέρνει τον ΑΠΟΕΛ με το πάνω χέρι στον επαναληπτικό. Ας μην ξεχνάμε ότι θα αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο με πλαστικό γρασίδι και χιλιάδες διψασμένους για διάκριση Καζακστανούς.

Είτε παρουσιαστεί με στόχο να μην δεχθεί γκολ, είτε με στόχο να σκοράρει, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να έχει ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι του. ‎Σε αυτούς τους δύο αγώνες η επιπολαιότητα και η έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο μπορούν να αποδειχθούν μοιραία. Η σωστή αγωνιστική προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα αυξάνει τις προθέσεις επιτυχίας. Ο ΑΠΟΕΛ όπως και σε προηγούμενες παρόμοιες περιπτώσεις πρέπει να βρει τον τρόπο να πετύχει. Ο αγώνας της Τρίτης είναι καθοριστικός για να μπορέσει η πρόκριση να κερδηθεί στον επαναληπτικό του ΓΣΠ μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!