Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει

Η χτεσινή μέρα είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό ένα νέο γύρο δηλώσεων από παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, για τις οποίες δεν κρίνουμε αναγκαίο να δώσουμε μεγάλη σημασία. Η 31η Ιανουαρίου δεν είναι μακριά και πλέον όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα των πολύμηνων προσπαθειών ενίσχυσης. Χτες κάναμε μια αυστηρή για πολλούς αναφορά για τις επιπολαιότητες της διοίκησης σε επικοινωνιακό επίπεδο και σύντομα θα κάνουμε τον απολογισμό που πρέπει και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας. Παρά το ότι πολλοί έχασαν την ελπίδα τους για το αν το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ενισχυθεί στις θέσεις που έχει ανάγκη, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει όλη την Κύπρο και που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη, άρχισε η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Άχνα. Το γήπεδο του Εθνικού ήταν το βράδυ της Δευτέρας ένας βάλτος που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Ερμή- ΕΝΠ και το ζητούμενο πλέον είναι σε τι κατάσταση θα είναι την Τετάρτη αλλά και αν θα γίνει ο αγώνας αν συνεχιστεί η κακοκαιρία.

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού το 0-2 του πρώτου αγώνα στέλνει την ομάδα μας στο Δασάκι με την πλάτη στον τοίχο. Η αποστολή μας θεωρείται δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη έστω και αν απέναντι μας θα είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτήν την εποχή. Ένα γρήγορο γκολ πιθανών να αποδειχτεί καθοριστικό αφού θα διευκολύνει την προσπάθεια. Το σίγουρο είναι ότι η ήττα πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών αλλά και του Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 7.00 και στη διάθεση μας υπάρχουν τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αλλά και το εργάσιμο της ημέρας θα είναι θαύμα αν διατεθούν όλα.

Στις προπονήσεις συμμετέχει πλέον και ο Χιώτης γεγονός που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού πέραν του ότι ο Πουρσαϊτίδης είναι έτοιμος, θεωρείται πιθανό να πάρει ανάσες ο Παουλίστα που αγωνίστηκε σε δυο συνεχόμενους αγώνες μετά από δύο χρόνια.

_______________________________________________________________

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!