Και επίσημα Ατλέτικο

Η νίκη επί της Ανόρθωσης αποτέλεσε την καλύτερη τονωτική ένεση ενόψει της ακόμα πιο δύσκολης συνέχειας σε τοπικές και διεθνείς υποχρεώσεις. Μπορεί η απόδοση της ομάδας να κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αλλά αυτό που μετρά σε τέτοιους αγώνες είναι το αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ σε έναν ακόμα αγώνα νίκησε κούραση και απουσίες και η ελπίδα όλων είναι πως στο δεύτερο μισό της χρονιάς τα πράγματα θα είναι καλύτερα σε αυτό τον τομέα. Η έλλειψη επιθετικών στην ομάδα βγάζει μάτια ενώ όσο και αν προσπαθεί ο Μπρέσκα η απουσία του Κοσόφσκι είναι εμφανέστατη.

Η απόφαση του Γιοβάνοβιτς να αφήσει εκτός αποστολής τον Πολωνό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από διάφορους αλλά η επίσημη τοποθέτηση είναι ότι ο Κοσόφσκι έπρεπε να πάρει ανάσες ενόψει Ατλέτικο και των ντέρμπι που έρχονται στο πρωτάθλημα. Η προσοχή όλων στρέφεται και επίσημα πλέον στον αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Ατλέτικο. Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας στο champions league και πέραν τούτου, καλούμαστε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση στο europa league.

Αυτό σημαίνει αρχικά νίκη επί της Ατλέτικο η οποία μπορεί να παραπαίει στη φετινή χρονιά αλλά παραμένει μια καλύτερη μας ομάδα. Είναι για αυτό που θα χρειαστεί να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι με την ελπίδα ότι οι Ισπανοί που έρχονται για τη νίκη θα βρεθούν σε άσχημη μέρα. Ενδεικτικό της σημασίας που δείχνουν για τον αγώνα είναι και το ότι ο Φορλάν δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος έτσι ώστε να πάρει κάποιες ανάσες ενόψει του μεταξύ μας αγώνα.

Ο νεαρός οπαδός μας συνεχίζει να χαροπαλεύει αλλά την Τετάρτη το ΓΣΠ πρέπει όχι μόνο να είναι ασφυκτικά γεμάτο αλλά και να έχει τον απαιτούμενο παλμό που θα δημιουργήσει τις καταλληλότερες συνθήκες για τους παίκτες μας.

Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας με την Ανόρθωση δεν έφερε κάποιο τραυματισμό έτσι το μόνο ζητούμενο είναι αν ο προπονητής μας συμπεριλάβει στην αποστολή έναν εκ των Ζεβλάκοφ ή Σικορά αφού και οι δυο προπονούνται εδώ και μέρες κανονικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!