Και επίσημα Σανέλ Γιάχιτς

Η 3η μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός και αφορά τον Βόσνιο διεθνή μεσοαμυντικό Σανέλ Γιάχιτς! Οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και το χαρμόσυνο sms είναι γεγονός αφού o παίκτης  είπε το ναι για συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων. Όπως είναι γνωστό για τον Γιάχιτς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από την ομόνοια αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Οι ενδοιασμοί του κάμφθηκαν τις τελευταίες μέρες με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας μας αφού όσοι μίλησαν μαζί του τον έπεισαν ότι αξίζει τον κόπο να συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο. Με τον Γιάχιτς πήγε να γίνει κουβέντα και προ μηνός αλλά το πράγμα μπλέχτηκε λόγω κάποιων χειρισμών του πρώην μάνατζερ του . Η προσθήκη του Βόσνιου διεθνή (έχει και γαλλικό διαβατήριο) δίνει στην ομάδα μας την ποιότητα που ήθελε ο προπονητής όχι σε μια αλλά σε δύο θέσεις. Ο 29χρονος (10/12/1981) Γιάχιτς έχτισε τη φήμη του ως ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε πολλές  θέσεις έστω και αν η φυσική του θεωρείται αυτή του αμυντικού χαφ. Είναι για αυτό που γυάλισε το μάτι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού θεωρεί ότι ο Βόσνιος μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό τζόκερ σε όλη σχεδόν την αμυντική γραμμή αφού μπορεί να δώσει λύσεις και αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Γιάχιτς σκιαγραφείται ως ένας πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής αφού προτού πάει στην Ελλάδα έφτασε στο σημείο να αγωνίζεται και ως επιθετικός με τη φανέλα της Ζελέσνιτσαρ με την οποία πέτυχε και 12 τέρματα!

Ο Γιάχιτς αγωνιζόταν τα τελευταία  δύο χρόνια στην ΑΕΚ η οποία επιθυμούσε τη διακοπή της συνεργασίας αφού ήθελε να απαλλαγεί από τις 700 χιλιάδες ευρώ που θα τον πλήρωνε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η διακοπή της συνεργασίας δεν ήταν εύκολη ενώ χρειάστηκε να αλλάξει και μάνατζερ μετά που ο προηγούμενος (Γεωργοπάλης) συμφώνησε με Αεκ και Ομόνοια αλλά ο Γιάχιτς έθεσε βέτο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!