Και η ομόνοια στα στημένα

Φαίνεται ότι οι άκρες του εθνικού εργολάβου σταματούν στο προεδρικό. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του Μιλτιάδη Νεοφύτου είναι ανάμεσα σε αυτές που η UEFA θεωρεί σχεδόν βέβαια αναμιγμένες σε στημένους αγώνες. Παρόλο που δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε πλήρως τον αγώνα με τα κατορθώματα τους πιο ύποπτος θεωρείται αυτός με τον Ερμή, έστω και αν οργιάζουν οι φήμες για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα. Η προσπάθεια κάποιων να φωτογραφίσουν μικρές ομάδες ως αυτές που σχετίζονται με τους στημένους πέφτει στο κενό ενώ και ο Φιλελεύθερος στη σημερινή του έκδοση αναφέρει ότι στο κόλπο είναι και μια εκ των πρωτοπόρων.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει και δικαιώνει τουλάχιστον ηθικά όλους όσους γνωρίζουν τους τρόπους με τους οποίους ο αιώνιος μας αντίπαλος επιχειρεί να επιστρέψει μετά από χρόνια στην κορυφή. Οι ύποπτες κινήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό και με το στοίχημα που παίχτηκε δεν αποτελούν πλέον σενάρια φαντασίας των οπαδών μας που δεν μπορούν να δεχτούν ότι είναι φυσιολογικό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να έχει φίλο τον εθνικό εργολάβο.

Το μπαλάκι πλέον είναι στις αρχές του κράτους αφού ο σχετικός φάκελος με τις καταγγελίες-ενδείξεις-αποδείξεις για στημένους αγώνες θα παραδοθεί εντός των επόμενων ωρών από την ΚΟΠ στον αρμόδιο Υπουργό. Η απαίτηση της UEFA όσον αφορά αγώνες τους οποίους η ίδια θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι έχουν προσυνεννοηθεί είναι όπως οι τοπικές αρχές συνεργάζονται πλήρως για τη διαλεύκανση τους. Επειδή ζούμε στην μπανανία της Κύπρου και η ομόνοια θεωρείται φυσική προέκταση του κυβερνόντος κόμματος δεν αναμένουμε οτιδήποτε, Μας είναι αρκετό το πόρισμα της UEFA.

Στον Θοδωρή Καυκαρίδη και τους ελεγχόμενους από αυτόν αθλητικογράφους ευχόμαστε καλή αποσιωποιήση και υποβάθμιση του θέματος.

Εν τω μεταξύ το νέο κατόρθωμα τους πρέπει να αποτελέσει μια ακόμα αφορμή για να κάνουν τη δική τους υπέρβαση οι ποδοσφαιριστές μας. Ο κόσμος εξάντλησε τα εισιτήρια δείχνοντας ότι θέλει και πιστεύει στην ομάδα που μας έκανε τους πιο περήφανους οπαδούς στην Κύπρο.

Συνάντηση διοίκησης με οργανωμένους
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Φοίβος Ερωτοκρίτου συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σε μια προσπάθεια των δυο πλευρών να βρεθεί κοινό σημείο επαφής. Αναλόγως των περιστάσεων η συνάντηση κύλησε ομαλά ενώ για τον Κυριακάτικο αγώνα την ευθύνη για να μη συμβεί οτιδήποτε στην κερκίδα των οργανωμένων θα την έχει ουσιαστικά ο σύνδεσμος φιλάθλων. Μέσα στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με την εταιρεία που προσέλαβε η διοίκηση, που δεν είναι τελικά αυτή του Φανιέρου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!