Και κάθαρση και πρωτάθλημα

Όταν η δικαστική, ακολουθώντας εντεταλμένη αποστολή ‎αποφάσιζε επανάληψη του αγώνα αελ -ΑΠΟΕΛ μέσα από μια διαδικασία φιάσκο και μια αιτιολογία για γέλια, δεν περίμενε ότι θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου. Ο Κουτσοκουμνης, νομιζομενος ότι θα μπορούσε με κουτοπονηριές και μανούβρες να την βγάλει καθαρή, έπεσε πολύ έξω αφού βρήκε μπροστά του ένα άνευ προηγουμένου πορτοκαλί μένος. Όχι γιατί ως ΑΠΟΕΛιστες προτιμούμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, αλλά γιατί η αδικία και η δολοπλοκίες πρέπει να τιμωρούνται και όχι να αθωώνονται και να ευνοούνται. Οι συνεχόμενες εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν ότι όταν ένα σύστημα δεν είναι δομημένο πάνω σε γερές βάσεις και όταν οι δεσμοί ανάμεσα στα ‎στοιχεία που δημιουργούν το σύστημα αλληλοστηρίζονται αντί να είναι ανεξάρτητα, τότε στην πρώτη δυσκολία εύκολα καταρρέει. Η απόφαση του Εφετειου για μαζική παραίτηση επιβεβαιώνει ότι το ποδοσφαιρικό συστημα της ΚΟΠ είναι ένα σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων. Όταν ένα από τα δοχεία σπάσει τότε το περιεχόμενο από όλα τα δοχεία εξαφανίζεται.

Η προσπάθεια του καρεκλοκενταυρου να σταματήσει τον ΑΠΟΕΛ από το να διεκδικήσει τα δίκαια του συνεχίστηκε χτες με την παραίτηση του Εφετειου. Ένα σώμα, που είχε να αποφασίσει με βάση τα νομικά κριτήρια για τα οποία έχει δημιουργηθεί ή να γίνει ρεζίλι όπως και η Δικαστική, προτίμησε την ευκολότερη για αυτό διέξοδο, την παραίτηση.

Μια διέξοδος που δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα , επιβεβαιώνοντας ότι ως σώμα αλλά και ως άτομα δεν είναι αξία να προσφέρουν λύσεις στο ποδόσφαιρο της Κύπρου και ταυτόχρονα δεν τους καίγεται καρφί αν τα πολλαπλασιάζουν. Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία βάση της οποίας η δομή της ΚΟΠ είναι κτισμένη και μέσω αυτής της δομής και νοοτροπίας εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των αξιωματούχων της.

Εν αναμονή της απόφασης για το τι θα γίνει τελικά, ως ΑΠΟΕΛ στείλαμε ξεκάθαρα μνήματα. Η κάθαρση στο σάπιο σύστημα που λειτουργεί αυτή την στιγμή είναι επιβεβλημένη και θα την επιφέρουμε.

Σ.Σ Το πρωτάθλημα το αξίζουμε και θα το πάρουμε. Εντός ή εκτός γηπέδου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!