Και με Μποαβεντούρα οι προπονήσεις

Οι τελευταίες προπονήσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία θα διεξαχθούν και με τον Μποαβεντούρα παρόντα αφού το τελευταίο μεταγραφικό μας απόκτημα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα είναι στον Αρχάγγελο. Ο πολυσύνθετος Βραζιλιάνος επίσπευσε την κάθοδο του που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο έτσι κέρδισε δυο μέρες παραμονής στην Κύπρο που έχουν τη δική τους σημασία. Το τεχνικό τιμ αναλόγως και των εργομετρικών εξετάσεων θα αποφασίσει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Μποαβεντούρα αφού όπως είναι γνωστό βρισκόταν ήδη στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Μέταλουρκ.

Τα νέα από τον Αρχάγγελο περιλαμβάνουν και μια δυσάρεστη είδηση αφού ο νεαρός Κυριάκου υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής χρονιάς. Το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας ήταν να δοθεί δανεικός σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας αλλά όλα πλέον παγιοποιούνται. Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς και με βάση το πρόγραμμα που έχει καθορίσει ο Γιώργος Παρασκευάς σε συνεννόηση με τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος επιστρέφει στην Κύπρο σήμερα.

Παρουσιάζονται και επίσημα τα διαρκείας
Χωρίς οποιεσδήποτε ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στο οικονομικό μέρος αλλά και αυτό των ωφελημάτων θα παρουσιαστούν σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη τα εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση ίσως και άθελα της δημιούργησε αρκετό θόρυβο γύρω από το όλο θέμα με αφορμή και την σχετική έρευνα που διεξήχθη προ ημερών. Το σημαντικό στο τέλος της ημέρας είναι ότι ο κόσμος και πιο συγκεκριμένα οι έξι χιλιάδες που πονούν πραγματικά την ομάδα θα πρέπει να δώσουν το ποσό απαιτείται για να βοηθήσουν τη διοίκηση αλλά και να έχουν διασφαλισμένη μια καλή θέση στο ΓΣΠ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!