Και νίκηκαι καλή εμφάνιση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει πολύ καλά κάποια πράγματα και καθόλου τυχαία έστειλε το μήνυμα νίκης αλλά και καλής εμφάνισης στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο προπονητής μας αντιλαμβάνεται ότι μια σημαντική μερίδα κόσμου δεν αρκείται σε νίκες όπως αυτές με τον Ατρόμητο και επέλεξε και δημόσια να στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα. Μήνυμα που έχει ουσιαστικά αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι καλούνται να γίνουν πιο πειστικοί έτσι ώστε να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε γράψει ξανά για το ότι κάποιες εκατοντάδες ή χιλιάδες κόσμου έχει σαν κριτήριο τόσο τα αποτέλεσμα όσο και το θέαμα που προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές οπότε είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να τους φέρουν πίσω στο γήπεδο. Ο αγώνας δε θα είναι καθόλου εύκολος και αυτό ήταν ένα άλλο σημείο που ο Γιοβάνοβιτς τονίζει εμφαντικά στους ποδοσφαιριστές αφού θεωρεί ότι η βαθμολογική θέση της ΑΕΚ δεν θα συμβαδίζει με την απόδοση της το βράδυ του Σαββάτου. Είναι για αυτό θα χρειαστεί υπομονή αλλά και επιμονή έτσι ώστε να κάμψουμε την αντίσταση μιας ομάδας που θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο να μη δεχτεί γκολ.

Είναι γνωστές οι δυσκολίες που παρουσιάζει η ομάδα μας όποτε έχει απέναντι της κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες και το φαινόμενο αυτό θα μεταφερθεί αυτή τη φορά μέσα στην έδρα μας. Θα χρειαστεί να λειτουργήσουν σωστά όλες οι γραμμές και κυρίως η μεσαία έτσι ώστε να μπορέσουμε να οργανωθούμε σωστά και να μην χαθούν οι Ονουάτσι και Μιροσάβλιεβιτς. Όπως πάντα οι Χαραλαμπίδης και Κοσόφσκι θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος των οργανωτικών προσπαθειών και η απόδοση τους θα κρίνει πολλά.

>

Με δεδομένη την απουσία του αναξιόπιστου πλέον Σεγκιρί θεωρείται σίγουρη η παραμονή του Μπρούσερ στο κέντρο της άμυνας ενώ η θέση στο αριστερό άκρο αναμένεται να καλυφθεί από τον Μάριο Ηλία. Ερωτηματικό την απάντηση του οποίου θα δώσει ο Γιοβάνοβιτς είναι και η μία θέση στο κέντρο δίπλα από τον Μοραίς δεδομένης της μέτριας παρουσίας του Μιχαήλ στον τελευταίο αγώνα και όχι μόνο. Κατά τα άλλα ο Ζεβλάκοφ μπορεί να θεωρείται ετοιμοπόλεμος αλλά το δίδυμο Ονουάτσι-Μιροσάβλιεβιτς δεν μπορεί να σπάσει, οπότε το ζητούμενοι για τον Πολωνό είναι κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει ερχόμενος από τον πάγκο.

Δεν έχουμε εμπάθεια
Όταν πριν πολλούς μήνες θέταμε σοβαρούς προβληματισμούς και ερωτήματα για την επιμονή κάποιων να δώσουν την προεδρία του σωματείου ΑΠΟΕΛ στον Χριστόδουλο Έλληνα, κάποιοι βιάστηκαν να μας κρίνουν και να κατακρίνουν. Ακόμα και οργανωμένοι οπαδοί έκαναν το λάθος να υποδεχτούν το συγκεκριμένο άτομο σαν Μεσσιά και τώρα ψάχνουν με έμμεσο τρόπο το λάθος. Ασφαλώς και ο Χριστόδουλος Έλληνας δεν φταίει για τα διαχρονικά προβλήματα του Σωματείου, αλλά μόνο όσοι στρουθοκαμηλίζουν δεν μπορούν να δουν ότι επί προεδρίας του, γράφονται μαύρες σελίδες στην ιστορία του σωματίου μας

Αυτοπροτάθηκε ο Οκκαρίδης
Σε μια άλλη εξέλιξη η οποία φαίνεται να μη βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Στέλιος Οκκαρίδης εκδήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ, αλλά η διοίκηση παρουσιάζεται αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!