Και ο Μοράις στην Μαριάννα

Με μικρή καθυστέρηση αναχώρησε αργά ψες για τη Σερβία και ο Νούνο Μοράις προκειμένου να υποβληθεί στη γνωστή θεραπείας εξπρές από την Μαριάννα Κοβάσεβιτς, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με την Παρί. Ο Νούνο θα αρχίσει από σήμερα θεραπεία και αναλόγως της βελτίωσης που θα παρουσιάσουν οι μυϊκοί τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούν θα κριθεί σε ακόμα πόσες θα υποβληθεί. Όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής μας αντιμετωπίζει πρόβλημα τόσο στους προσαγωγούς όσο και στον τετρακέφαλο. Η γνωστή θεραπείας της Κοβάσεβιτς είναι ικανή να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα που θέλουν τον Νούνο να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος και αυτή είναι η ελπίδα όλων.

Απέναντι στην Παρί η παρουσία του Πορτογάλου κρίνεται απαραίτητη από την άλλη όμως κανείς δεν θέλει να τον δει να ζητά αλλαγή στο 15 επειδή έπαθε υποτροπή σε ένα από τραύματα του. Με την επιστροφή του από τη Σερβία ο Δώνης θα είναι σε θέση να κρίνει και να πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

Σε περίπτωση που δεν προβάλει ο Μοράις, ο Γκόμες θεωρείται η ιδανικότερη επιλογή για τον παίκτη που θα πάρει θέση δίπλα από τον Βινίσιους. Πέραν της ιδανικότερης είναι όμως και η μόνη αφού πρόκειται για μια θέση όπου η ομάδα δεν έχει επιλογές πέραν των συγκεκριμένων παικτών. Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής το θέμα απόκτησης αριστερού ή αμυντικού χαφ απασχόλησε του υπεύθυνους και τελικά προτιμήθηκε ο Ρίισε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!