Και ο Ποταμίτης υποψήφιος

Η διοίκηση του σωματείου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για να αναλάβει και την εταιρεία ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει το σκεπτικό του ενδιαφέροντος. Εντύπωση προκαλεί το άνοιγμα προς τον Ερωτοκρίτου και κάποιων εκ των συνεργάτων του. Ο Ποταμίτης καλεί ουσιαστικά τον πρόεδρο να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, είτε συμβουλευτικά είτε ενεργά! Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί με τους μέτοχους αλλά και ευρύτερα με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ζητώντας την εντολή ανάληψης της ευθύνης διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου μας μέχρι την ετήσια γενική συνέλευση του ερχόμενου Μαΐου.

Το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή χρειάζεται ρεαλιστικές προσεγγίσεις και άμεσες λύσεις χωρίς άλλη χρονοτριβή. Υπάρχει μια ομάδα 34 ατόμων (μαζί με κάποιους εξωδιοικητικούς), ενεργών ΑΠΟΕΛιστων οι οποίοι ήδη λειτουργούμαι όλα τα υπόλοιπα τμήματα του ΑΠΟΕΛ με συγκεκριμένο πλάνο, οργάνωση και διαδικασίες και το οποίο μπορούμε άμεσα να επεκτείνουμε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.  Θεωρούμε ότι η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα από την ενεργή ενασχόληση μας με τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, τόσο σαν άτομα ξεχωριστά όσο και σαν οργανωμένο σύνολο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ειδικότερα για την χρονική περίοδο την οποία διανύουμε η οποία δεν σηκώνει άλλα ρίσκα και καθυστερήσεις.

Έχουμε πλήρη γνώση για το τι ακριβώς χρειάζεται αυτή την στιγμή στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο η οποία είναι πλήρως συμπληρωμένη από ικανό και έμπειρο προσωπικό σε όλα τα επίπεδα, το οποίο με την σωστή καθοδήγηση είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να φέρει εις πέρας την καθημερινή λειτουργία του τμήματος επιτυγχάνοντας τους στόχους του.

Επιπρόσθετα είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε μια σημαντική θέση για το ΑΠΟΕΛ, αυτή του αθλητικού διευθυντή ποδοσφαίρου η οποία είναι απολύτως αναγκαία στην σημερινή εποχή. Είναι κάτι που σαν ομάδα θα έπρεπε από καιρό να είχαμε ενεργοποιήσει λαμβάνοντας υπόψη τόσο την πρακτική που παγκοσμίως ακολουθείται όσο και τις δεδομένες ανάγκες του ΑΠΟΕΛ οι οποίες δεν σηκώνουν ερασιτεχνική προσέγγιση από μη επαγγελματίες στον τομέα.

Έχουμε έρθει σε συμφωνία με συγκεκριμένο άτομο με εμπειρία, γνώση και προσβάσεις σε σημαντικές ποδοσφαιρικές αγορές για την θέση του αθλητικού διευθυντή, συμφωνία η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα εφόσον μας δοθεί η εντολή να προχωρήσουμε.

Έχει γίνει ήδη και μια προεργασία στον τομέα αυτό και δηλώνουμε ότι υπάρχουν έτοιμοι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αγωνιστικής  αξίας από το εξωτερικό έτοιμοι για να καλύψουν τις 4 θέσεις μεταγραφών Ιανουάριου, βεβαίως και με προϋπόθεση την τελική συγκατάθεση του προπονητή της ομάδας.  Επίσης είναι δεδομένο ότι το οικονομικό κόστος θα είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή.

Τελειώνοντας διευκρινίσουμε ότι δεν θα θέλαμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανένα και ειδικότερα με οποιονδήποτε από την ομάδα των ατόμων τα οποία ήδη εξέφρασαν την πρόθεση τους για συμμετοχή στην διοίκηση του Ποδοσφαίρου. Είμαστε βέβαιοι ότι οι προθέσεις τους είναι αγνές ειδικότερα των νέων και χωρίς πρότερες εμπειρίες στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ.  Είναι άτομα τα οποία μπορούν σταδιακά να ενσωματωθούν στα διοικητικά του σωματείου μας.

Αυτό που χρειάζεται τώρα το ΑΠΟΕΛ είναι ηρεμία και ομαλή συνέχεια. Για εμάς είναι σημαντικότατη η συμβολή τόσο του Φοίβου Ερωτοκρίτου με την εμπειρία του όσο και κάποιων από τους συνεργάτες του στην διοίκηση τουλάχιστο μέχρι τον Μάιο είτε απλώς συμβουλευτικά είτε και ενεργά.

Για όλους μας είναι ξεκάθαρο και πολύ σημαντικό το τι μπορούμε όλοι εμείς να κάνουμε για το ΑΠΟΕΛ και όχι το τι μπορεί το ΑΠΟΕΛ να κάνει για εμάς.

Τον λόγο τον έχουν οι μέτοχοι της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ για να εγκρίνουν μια ομάδα ατόμων από εμάς οι οποίοι είναι έτοιμοι να αρχίσουν δουλειά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!