Και πάλι στο +7

Δυο συνεχόμενες ήττες ήταν πάρα πολλές για την ομάδα μας και η εξάρα επί της ουραγού Πέγειας ήταν αρκετή για να επιστρέψουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία σε όσους τα έχασαν τις τελευταίες εβδομάδες. Φυσικά σε αυτό συνέβαλε και η νέα βαθμολογική απώλεια της ομόνοιας που έμεινε στο 0-0 και αυτή την εβδομάδα. Η διαφορά ανέβηκε και πάλι στους 7 βαθμούς και το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ εκ νέου είναι η σωστή διαχείριση τους πλεονεκτήματος που απολαμβάνει. Ακούσαμε κατά καιρούς διοικούντες και τεχνική ηγεσία να αρνούνται ότι μια τέτοια διαφορά είναι σημαντική. Εμείς σήμερα θα πούμε ξανά ότι η συγκριμένη διαφορά βαθμών είναι σημαντική, αντιπροσωπευτική της μέχρι στιγμής παρουσίας των δυο ομάδων και πως με προσοχή μπορούμε να τη διατηρήσουμε. Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να μην έμεινε ευχαριστημένος με τη γενικότερη χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο με την Πέγεια, μακάρι όμως να είμαστε και στους επόμενους αγώνες τόσο αποτελεσματικοί όσο και στον συγκεκριμένο αγώνα. Παρά το ότι ο Μαρσίνιο δεν έκανε αυτά που θα ανέμεναν κάποιοι η ομάδα μας καθάρισε στο μισάωρο έχοντας το δίδυμο Μαντούκα – Αλμείδα σε πολύ καλή μέρα αλλά και τον Χαραλαμπίδη να δίνει καλά στηρίγματα.

Σε αντίθεση με τον αγώνα της Αλκής όπου καμία από τις πολλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου δεν έγιναν γκολ, με την Πέγεια είδαμε ακριβώς το αντίθετο. Φυσικά το ιδανικό είναι να αποφεύγονται τα δυο άκρα αλλά για αυτό θα αγχωθούμε στη συνέχεια. Μετά από καιρό ο καθαρόαιμος επιθετικός μας είδε δίχτυα ενώ ήρθε και η μεγάλη ώθηση από τον Μαντούκα. Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής μας στο δεύτερο γύρο επανήλθε δριμύτερος και με το χατ τρικ του φιγουράρει πλέον στη πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας.

Η προσοχή στρέφεται αρχικά στους τραυματίες και στη συνέχεια στον επόμενο αγώνα με τη Δόξα. Ο Μποαβεντούρα θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το χτύπημα στον αστράγαλο ενώ ο Χαραλαμπίδης δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Από τη στιγμή που καλώς ή κακώς έφυγε το κύπελλο από την έννοια μας η ομάδα καλείται να ανταποκριθεί στο πρωτάθλημα όσες απουσίες και αν υπάρξουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!