Και σήκωσε το…

Η μέρα που περιμένουμε εδώ και καιρό πλησιάζει και μαζί της η αγωνία και η χαρά χιλιάδων οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Αύριο η Λευκωσία θα βαφτεί γαλαζοκίτρινη για να γιορτάσει το 21ο πρωτάθλημα του Θρύλου και όσοι δεν το αντέχουν καλούνται να πάνε για λίγες ώρες στην απέναντι πλευρά όπου ανήκουν. Το ΓΣΠ θα είναι το κέντρο των εορτασμών και ο χώρος στον οποίο θα μαζευτούν 20 περίπου χιλιάδες οπαδοί μας για να αποθεώσουν ακόμα μια φορά τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία αξίζουν πολλά και ο κόσμος που ξέρει να εκτιμά θα το δείξει με τον τρόπο που αυτός ξέρει. Από πλευράς διοίκησης έχει ετοιμαστεί το πρόγραμμα της φιέστας που θα ακολουθήσει με τη λήξη του αγώνα με  την Ανόρθωση. Με τη βοήθεια και των καιρικών συνθηκών θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές αφού ο συνδυασμός των video, μουσικής υπόκρουσης, laser, πυροτεχνημάτων, ποδοσφαιριστών και κόσμου θα κάνει το ΓΣΠ ένα πελώριο πορτοκαλί ηφαίστειο.

Η προτροπή του Γιοβάνοβιτς να δώσουν όλοι το παρών τους στο γήπεδο είναι στην προκειμένη περίπτωση αχρείαστη. Τα ελάχιστα εισιτήρια που μας αναλογούν στη βόρεια κερκίδα πρέπει να διατεθούν σήμερα. Οι οπαδοί μας και ιδιαίτερα οι μικροί σε ηλικία δεν πρέπει να χάσουν με τίποτα τη επίσημη στέψη του αυτοκράτορα.

Επειδή τα πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αχρείαστα σας παραπέμπουμε στα πιο κάτω video για να φτιαχτείτε ενόψει της αυριανής μέρας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!