Και στο βάθος αλλαγές

Η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο Παραλίμνι και οι αλλαγές στο πλάνο, ενόψει Ανόρθωσης πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε ότι το περασμένο Σάββατο η ομάδα που είδαμε δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ θέλοντας να υποδείξει την απρόσμενα απογοητευτική εμφάνιση. Ο Χαραλαμπίδης με τη σειρά του στις μοναδικές δηλώσεις που έγιναν από ποδοσφαιριστή μετά το κάζο, εκφράζει τη συγκρατημένη αισιοδοξία του ότι την Κυριακή θα δούμε την ομάδα που θέλουμε. Η νίκη είναι το ζητούμενο έτσι ώστε να επιστρέψει η αισιοδοξία και η δυναμική σε όλους μας…

Ο Γιοβάνοβιτς είδε με ευχαρίστηση και στη χτεσινή προπόνηση τους Πίντο και Μαρσίνιο να συμμετέχουν κανονικά κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε ψηλές εντάσεις και όπως φαίνεται ίσως καταφέρουν να προλάβουν τον αγώνα. Ο Γιοβάνοβιτς θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για να δει εάν ένας εκ των δυο μπορεί να αποτελέσει μια εκ των αλλαγών στο αρχικό σχήμα, έστω και αν κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο. Από την άλλη ο Αλμέιδα που δεν ένιωθε πολύ καλά χτες προτιμήθηκε να ξεκουραστεί κάτι που ίσως γίνει και σήμερα κάτι που δημιουργεί ένα ερωτηματικό. Όπως συνέβηκε και την περασμένη εβδομάδα με τον Ζόρζε τέτοιες προληπτικές περισσότερο απουσίες δε θεωρούνται ανησυχητικές αλλά και πάλι δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρος..

Ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται να προβληματίζεται για τη θέση του δεξιού χαφ αφού η μέτρια παρουσία του Νεκτάριου στο Παραλίμνι και οι τραυματισμοί δεν του αφήνουν και πολλές επιλογές. Είναι για αυτό που ίσως ο Σολωμού κληθεί να αγωνιστεί στη φυσική του θέση έτσι ώστε να πάει ο Χαραλαμπίδης στο αριστερό άκρο. Επιλογή σε ρόλο ακραίου επιθετικού είναι και ο Τρισκόφσκι αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες όταν ο προπονητής καταλήξει στο πλάνο του.

Παρόλο που υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι την Κυριακή πρέπει να πούμε ότι ο αγώνας εναντίον της Ανόρθωσης είναι και ένα στοίχημα για τον κόσμο μας. Ναι μεν η απρόσμενη ήττα από το Παραλίμνι έφερε προβληματισμό και απογοήτευση αλλά πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να δείξουμε ετοιμότητα και θέληση για επιστροφή στις νίκες. Οι παίκτες θα χρειαστούν τη βοήθεια μας όχι αν μπουν μέσα φουριόζοι και σημειώσουν γκολ, αλλά αν τυχόν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά.

Δωρεάν στοίχημα €5.00 στη Betsson.com
Ποντάρετε €10.00 στο Ζωντανό Στοίχημα της Betsson.com σε ένα από τα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!