Και στο βάθος η Παρί

Ο Αρχάγγελος θα ξαναγεμίσει από σήμερα αφού επιστρέφουν οι διεθνείς αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες με τους παίκτες που δεν μπορούν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς. Σε μια εβδομάδα η ομάδα μας ρίχνεται σε ακόμα μια τεράστια μάχη απέναντι στην Παρί και ο Δώνης θα ήθελε να προετοιμάσει την ομάδα έχοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κάτι όμως που δεν συμβαίνει. Ο αγώνας απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου μας έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας κάτι που είναι αντιληπτό σε όλους. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες θα προσπαθήσουμε και πάλι για το βαθμολογικό κέρδος κάτι που αν συμβεί και με την πρωταθλήτρια Γαλλίας θα είναι τεράστια επιτυχία.

Πέραν της δεδομένης απουσίας του Καρλάο, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα προλάβει τον αγώνα ούτε ο Παπάζογλου έστω και αν αύξησε ρυθμούς. Το ζητούμενο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει καλύτερο ρυθμό και να βελτιωθεί σε όλους σχεδόν τους τομείς!

Μπορεί η ομάδα μας να απολαμβάνει το +4 στο πρωτάθλημα και να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους δυο αγώνες του Champions League αλλά είναι παραδεκτό ακόμα και από τον Δώνη ότι δεν έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας στα επιθυμητά επίπεδα.

Αναμένουμε επίσης από τους κάποιους παίκτες να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη αφού μόνο έτσι μπορούν να έρθει η υπέρβαση. Από τη στιγμή όμως που οι Τζιμπούρ, Ρίισε και Ντε Βινσέτι έχουν θέμα αναπόφευκτα το βάρος πέφτει στον Μαντούκα..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!