Και στο βάθος μεταγραφική περίοδος

Μπορεί να λέμε όλοι ή σχεδόν όλοι ότι διαθέτουμε το καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών, αλλά ο προγραμματισμός δεν τελειώνει ποτέ! Αυτό λένε κατά καιρούς οι υπεύθυνοι θέλοντας να δώσουν το στίγμα ότι τα άτομα που έχουν το ρόλο να ψάχνουν το παζάρι και να αξιολογούν κάποιες περιπτώσεις δεν περιμένουν την επίσημη μεταγραφική περίοδο για να το πράξουν. Σύντομα πλησιάζει η νέα μεταγραφική περίοδος η οποία θα απασχολήσει και επίσημα διοίκηση, τεχνική ηγεσία και όχι μόνο. Λέμε και όχι μόνο γιατί και ο κόσμος άρχισε να κάνει τις δικές του σκέψεις ενώ οι άρχισαν δειλά δειλά και οι πρώτες συζητήσεις.

Πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο οι Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδης μισούν να αναφέρουν οτιδήποτε από τα εντελώς απαραίτητα! Είναι για αυτό που κατά καιρούς δημιουργούνται ακόμα και εντός ΑΠΟΕΛ αντιπαραθέσεις με κάποιους να παραπονιούνται για ελλειπή ενημέρωση και τους δε για επιλεκτικές διαρροές.

Η ουσία είναι ότι το ΑΠΟΕΛ θα ψάξει αν δεν το έχει κάνει ήδη για κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες που έχει, ελπίζοντας να τις καλύψει από τώρα και να μη χρειαστεί να περιμένει μέχρι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι τρεις θέσεις στις οποίες υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση έχοντας υπόψη και τα συμβόλαια που σύντομα λήγουν και πιθανών να μην ανανεωθούν είναι αυτές στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή (αμυντικό χαφ). Ο χρόνος συμμετοχής των Κουτσόπουλου, Ηλία και Μπρούσερ για παράδειγμα και μένουμε μόνο σε αυτούς φωτογραφίζει τι θα συμβεί σε λίγους μήνες όταν λήξουν τα συμβόλαια τους. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Γιοβάνοβιτς κάνει τα πλάνα του και θα πράξει αναλόγως.

Ίσως μια θέση στην οποία κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι υπάρχει περιθώριο αναμονή μέχρι το καλοκαίρι είναι αυτή του αριστερού μπακ. Η θέση είναι δικαιωματικά καπαρωμένη από τον Μποαβεντούρα και παρόλο που οι Ηλία και Κουτσόπουλος δεν υπολογίζονται, υπάρχει και ο Νεκτάριος που μπορεί να δώσει λύσεις. Αυτή ήταν τουλάχιστον μια από τις επιλογές που είχε στο πλάνο του ο προπονητής όταν ξεκινούσε η φετινή χρονιά.

Τέλος άμεσα συνδεδεμένο με την ποσότητα και ποιότητα των μεταγραφών είναι και το διαθέσιμο μπάτζετ. Λεφτά για αγορά ποδοσφαιριστών όπως έγινε πέρσι στην αντίστοιχη μεταγραφική με τον Μαρσίνιο δεν υπάρχουν, εκτός και αν έρθουν τα πάνω κάτω.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!