Και στο βάθος πρωτάθλημα

Η διάθεση όλων να αφήσουν το περιστατικό που έγινε την Τρίτη πίσω τους έτσι ώστε να επικεντρωθούμε στις πραγματικές προκλήσεις που έχουμε σαν ομάδα, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Μπορεί να συνεχίστηκαν και χτες κάποιες δηλώσεις σκοπιμοτήτων αλλά αυτό που προέχει είναι η ενότητα που θα φέρει σε κάποια φάση διοίκηση και οργανωμένους στο ίδιο τραπέζι. Το σημερινό κείμενο στη στήλη μας Εσύ το Είπες το οποίο υπογράφεται από τον Τάκη Αντωνίου αποδεικνύει τα όσα ενώνουν όλους μας και πως τα γραφόμενα τους πρέπει να είναι το ευαγγέλιο για τους προέδρους εταιρείας και οργανωμένων οι οποίοι πρέπει να ενώνουν και όχι να διχάζουν.

Μετά από όλα αυτά το σκηνικό είναι αυτό που θέλει την ομάδα μας να πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ξεχνά το champions league και να στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Η ΑΠΕΠ δεν πρέπει να υποτιμηθεί παρά τα πολλά αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να πάρουν κάποιες ανάσες, να ξεχάσουν τα όσα έγιναν και να παρουσιαστούν έτοιμοι για την 5 η συνεχόμενη νίκη. Νίκη που επιβάλλεται έτσι ώστε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή και με το που θα έρθουν τα ντέρμπι να διεκδικήσουμε ακόμα και την κορυφή.

Τα προβλήματα τραυματισμών ελαχιστοποιούνται και αφορούν μόνο τους Ζεβλάκοφ και Σικορά αφού οι Κοσόφσκι, Ζόρζε και Χάτζι είναι απόλυτα έτοιμοι και λογικά θέτουν υποψηφιότητα για θέση στην ομάδα. Με δεδομένη την απουσία των Πολωνών το ζητούμενο είναι να υπάρξει λύση στο σκοράρισμα από τους μεσοεπιθετικούς αλλά και τον Μίρο. Ο Σέρβος επιθετικός έδειξε σημάδια βελτίωσης στον αγώνα με την Πόρτο και όλοι αναμένουν ότι θα υπάρξει συνέχεια.

Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε εργάσιμη μέρα και θα είναι τηλεοπτικός κάνει το βαθμός δυσκολίας ακόμα μεγαλύτερο αφού η προσέλευση του κόσμου δε θα είναι η αναμενόμενη. Αυτό ίσως να είναι και μια καλή αφορμή για τους οργανωμένους για να κάνουν τη διαφορά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!