Και τελικά Γιώργος Δώνης

Οι αντιδράσεις για τον Ρόνι Λέβι και η ισχυρή ώθηση που είχε η υποψηφιότητα του Γιώργου Δώνη από μέλη του συμβουλίου άλλαξαν τα δεδομένα και ο Έλληνας προπονητής πήρε το χρίσμα. Όπως και στην περίπτωση του Ισραηλινού έτσι και στου Δώνη καθοριστικό ρόλο έπαιξε η χρονική διάρκεια της συνεργασίας που είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κάθε πλευρά για τους δικούς της λόγους δεν επιθυμεί συνεργασία μεγαλύτερης διάρκειας έτσι όλα έγιναν πιο εύκολα. Το δύσκολο είναι να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να βαδίσει στο σωστό δρόμο αφού όπως και στην περίπτωση του Λέβι έτσι και σε αυτήν του Δώνη υπάρχουν αυτοί που θεωρούν λανθασμένη την απόφαση της διοίκησης. Το βιογραφικό του Δώνη είναι τέτοιο που δίνει αφορμές για ποικιλόμορφα σχόλια κάτι όμως που ισχύει για κάθε προπονητή.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα αλλά θα πρέπει να το παλέψουμε. Η πάλη αφορά πρώτα από όλους τους άμεσα υπεύθυνους που είναι η διοίκηση, οι προπονητή και οι παίκτες. Ευθύνη έχει και ο κόσμος ο οποίος πρέπει στο βαθμό που μπορεί να αποδεχτεί τις αποφάσεις της διοίκησης. Φυσικά υπάρχουν και οι οργανωμένοι οι οποίοι πλέον αρνούνται να πράξουν κάτι τέτοιο.

Οι αγώνες που ακολουθούν με τον Ερμή και την Ανόρθωση είναι εξαιρετικής σημασίας. Ο Φανιέρος ήδη πανηγυρίζει και προκαλεί με τις δηλώσεις του οι οποίες πρέπει να μας προβληματίσουν αφού πέραν της καλοδεχούμενης υποτίμησης δείχνουν και το πόσο υπολογίζουν πλέον τον ΑΠΟΕΛ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!