Και τηλεοπτικά και προσέλευση

Γράφαμε παλαιότερα και με αφορμή την πρόκριση της Ανόρθωσης στους Ομίλους ότι η πιο βασική διαφορά της συγκεκριμένης ομάδας από τη δική μας ήταν η πίστη και το όραμα για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Από μικρές λεπτομέρειες γίνεται πολλές φορές αντιληπτό πόσο πολύ πιστεύει πραγματικά μια ομάδα (διοίκηση και προπονητής) σε μια πρόκριση. Είχαμε γράψει επίσης για την ευκολία με την οποία το ΑΠΟΕΛ προ ετών δέχτηκε να οριστεί ο αγώνας με τη Χέρτα Βερολίνου στις 9.00 το βράδυ λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης, γεγονός που επηρέασε την προσέλευση του κόσμου.

Σήμερα η διοίκηση Ζιβανάρη βρίσκεται προ ενός παρόμοιου διλήμματος αφού ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός που ενδιαφέρεται να μεταδώσει τον αγώνα απαιτεί όπως αυτός πραγματοποιηθεί το απόγευμα (στις 5.00). Ο φόβος της μικρής προσέλευσης μια τέτοια ώρα αποτελεί φόβο για τη διοίκηση που αν από την άλλη ορίσει τον αγώνα στις επτά ή οκτώ το βράδυ θα χάσει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων (φήμες κάνουν λόγω γα 300-400 χιλιάδες ευρώ).

Έχουμε την άποψη ότι μπορούμε να πετύχουμε και τα δυο στο βαθμό που επιτρέπουν οι συνθήκες. Το παράδειγμα του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Δόξα βοηθά όλους να κατανοήσουν ότι από τη στιγμή που ο αγώνας διεξάγεται καθημερινή η προσέλευση του κόσμου είναι μειωμένη. Αν πάλι υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αφού οικογενειάρχες ή και μαθητές προτιμούν τον καναπέ για διάφορους λόγους. Είναι χαρακτηριστικό του ότι στο συγκεκριμένο αγώνα ενώ η διοίκηση περίμενε πάνω από 10 χιλιάδες οπαδούς λόγω και της πρόκρισης στο ΟΥΕΦΑ, μετά βίας διαθέσαμε 7 χιλιάδες εισιτήρια.

Τα λεφτά που προσφέρουν οι Γερμανοί είναι πολύ σημαντικά για να χαθούν και μόνο αν η διοίκηση είναι διαθετημένη να τα καλύψει άμεσα με προσωπικές εισφορές των μελών της αξίζει να συζητάμε οτιδήποτε. Παράλληλα καλούνται όλοι να πιστέψουν ότι μέσα στην έδρα μας μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αρχή και για Soupa Man
Μετά το apoel games έρχεται μια νέα μόνιμη στήλη που θα προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Το όνομα αυτής Soupa Man και όπως μπορείτε να καταλάβετε το μαγειρείο διαθέτει μόνο σούπα αλλά μπόλικα μπαχαρικά και καρυκεύματα. Το σημερινό μενού προσφέρει μια πολύ νόστιμη ασιατική συνταγή…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!