Και το σερί καλά κρατεί

Είναι χρήσιμο να κάνουμε κατά καιρούς ένα μίνι απολογισμό του τι έχει συμβεί τη φετινή χρονιά αφού βοηθά στην καλύτερη διαχείριση των δεδομένων. Σήμερα δεν θα γυρίσουμε το χρόνο πολύ πίσω παρά ένα μήνα και λίγες μέρες για να σας θυμίσουμε τα τότε δεδομένα. Στις αρχές Νοεμβρίου και με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ βρισκόταν στο -6 από την κορυφή. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Ανόρθωση και η ήττα από την Σαλαμίνα και σαν φυσικό επακόλουθο ο προβληματισμός ανάμεσα στον κόσμο ήταν μεγάλος. Ήταν τότε που γράφαμε όμως και ότι το -6 ήταν βαρύ αλλά όχι ασήκωτο αφού όπως όλοι έτσι και εμείς πιστεύαμε στις δυνατότητες της ομάδας έστω και αν τις έβγαζαν επιλεκτικά στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν τότε που και ο Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε ανατρέψιμη την κατάσταση και έκανε λόγο για μια νέα αρχή. Ο Σέρβος για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε αφού από τότε η ομάδα ξεκίνησε ένα σερί νικών που την έχει φέρει στην 1η θέση της βαθμολογίας και στο +1.

Παρόλο που η προτεραιότητα ήταν ο άθλος της πρόκρισης στους 16 η ομάδα άντεξε τη ψυχολογική και αγωνιστική πίεση και στους δυο θεσμούς. Σαν αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα ήρθαν οι νίκες επί Ερμή, Ενπ, Αναγέννησης, Ομόνοιας και Αεκ για να επιβεβαιώσουν ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει και τον στόχο του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι οι πέντε συνεχόμενες νίκες ήρθαν ενώ έλειπαν αρκετοί και σημαντικοί παίκτες είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω της ανάγκης για rotation. Μπορεί λοιπόν σε κάποιους αγώνες η απόδοση να μην ήταν αυτή που θέλαμε αλλά υπάρχουν δικαιολογίες ενώ η βαθμοθηρία έστρεψε την προσοχή όλων στη νίκη.

Πλέον οι προοπτικές μας είναι ακόμα καλύτερες και με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια να μεγαλώσουμε το σερί νικών. Το πρόγραμμα για τον Ιανουάριο περιλαμβάνει Αλκή (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Άρη (εκτός) και Απόλλων (εντός). Με τη γνωστή συνταγή Γιοβάνοβιτς το σερί νικών μπορεί να μεγαλώσει γεγονός που θα επιτρέψει να εδραιωθούμε στην κορυφή.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!