Και τώρα Ανόρθωση

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας δεν διαφοροποίησε τα βαθμολογικά δεδομένα αφού και οι άλλοι δυο προχώρησαν με νίκες και τώρα πλέον όλα τα φώτα στρέφονται στον αγώνα της Παρασκευής εναντίον της Ανόρθωσης. Μπορεί η ομάδα της Αμμοχώστου να ταλανίζετε από ένα απίστευτων διαστάσεων σκάνδαλο αλλά αυτό δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει κανέναν στο ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η θέληση όλων να τους κερδίσουμε είναι δεδομένη αλλά αυτή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Το ότι λίγες μέρες μετά θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟ ενώ μέχρι την Παρασκευή πιθανών να βγουν και άλλα άπλυτα τους στη φόρα είναι ενδεχόμενα που μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση του μεταξύ μας αγώνα ΜΟΝΟΝ εάν εμείς παρουσιαστούμε έτοιμοι. Το ζητούμενο είναι η σοβαρότητα και η καλή απόδοση σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο αφού η ομάδα του Κετσπάγια δείχνει εδώ και μήνες ότι πέραν των ικανοτήτων διαθέτει και τεράστια τύχη. Έχουμε λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσουμε την ομάδα που έστρεψε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ναι μεν είναι ακόμα πολύ νωρίς αλλά μια τέτοια νίκη θα επιβεβαιώσει και στους πιο δύσπιστου ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να πιάσει κορυφή αλλά και να διατηρηθεί σε αυτή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες του αγώνα και αναμένεται να προσπαθήσει να προετοιμάσει τους παίκτες του όσο το δυνατό καλύτερο. Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Παουλίστα βρίσκονται στη διάθεση του. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει πραγματική μάχη για το ποιοι θα είναι στην αποστολή και ποιοι θα αποκλειστούν. Ο Σεγκιρί που έχασε προπονήσεις και τους τελευταίους δυο αγώνες θεωρείται ετοιμοπόλεμος και αν δεν προκύψει πάλι κάτι θα βάλει σε σκέψεις τον προπονητή του. Πάντως με τον Μπρόερς να ανταποκρίνεται ως κεντρικός αμυντικός το ενδεχόμενο να δούμε το Σεγκιρί βασικό σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα θεωρείται απομακρυσμένο.

>

Γενικότερα δύσκολα θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα του τελευταίου αγώνα δεδομένου ότι ο Γιοβάνοβιτς έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε. Σίγουρα ένα από τα θέματα που θα τον απασχολήσουν θα είναι η καλύτερα λειτουργία της μεσοεπιθετικής γραμμής αλλά και το τελείωμα των φάσεων. Και στους δυο τομείς παρατηρούνται εδώ και καιρό κάποια κενά. Κάποια από αυτά αναμένεται να αντιμετωπιστούν με μεταγραφή ή μεταγραφές αλλά στο παρών στάδιο το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούν οι υφιστάμενοι ποδοσφαιριστές. Ο Ονουάτσι για παράδειγμα μπορεί και πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος στη τελική του προσπάθεια αφού σε αγώνες όπως αυτόν της Παρασκευής τα λάθη τιμωρούνται.

Ερωτηματικό ο κόσμος

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!