Και τώρα Ανό και πρωτάθλημα

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αποτυπώνει τη θέληση, το πάθος και την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών μας για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. «Ένιωσα πολλή περηφάνια, να τελειώνει η χρονιά σε αυτό το γήπεδο. Τώρα να λυπηθείς γιατί τελείωσε ή να χαρείς για τις εμπειρίες; Θα χαρούμε για τις εμπειρίες και θα τις έχουμε για πολλά χρόνια μαζί μας. Δουλέψαμε αρκετά καλά, το β’ ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο, είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, ήρθαν και τα γκολ και οι ευκαιρίες. Κλείσαμε ένα κύκλο μιας όμορφης πορείας με όμορφο τρόπο. Θέλουμε το πρωτάθλημα, θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε», ήταν η δήλωση του Μπίδη μετά το τελετουργικό στο Μπερναμπέου. Πρόκειται για μια δήλωση που μας φτιάχνει και μας γεμίζει πολλή ενέργεια για να δούμε την ομάδα να κάνει ότι χρειάζεται στα 5 τελευταία παιχνίδια και να κατακτήσει τον τίτλο.

Την Κυριακή έχουμε την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και όσο άδειο θα είναι το γήπεδο, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι τόσο γεμάτοι από πάθος οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν τη νίκη. Οι αναλυτές λένε ότι αν νικήσουμε την Ανό, κάνουμε πλέον κουμάντο στην ανάδειξη του πρωταθλητή ανεξάρτητα τι θα γίνει στο Τσίρειο την ίδια μέρα. Ακόμα και αν μείνουμε στο -2 από την ΑΕΛ, θα την έχουμε αμέσως μετά στο ΓΣΠ για να τη νικήσουμε και να την προσπεράσουμε.

Η Ανόρθωση είναι το κομβικό παιχνίδι για να ξαναγίνουμε πρωταθλητές. Η κούραση της Μαδρίτης φοβίζει και αυτή τη φορά αλλά ο φόβος μειώνεται από την ανωτερότητα και θέληση της ομάδας μας να αναδειχθεί νικήτρια. Το ότι ακολουθεί ξεκούραση στη συνέχεια λόγω διακοπής του πρωταθλήματος, είναι ένα ακόμα γεγονός που πρέπει να κάνει τους ποδοσφαιριστές απόλυτα συγκεντρωμένους την Κυριακή. Να νικήσουν και μετά να ηρεμήσουν μέχρι την επόμενη φορά.

Θα παίξει χωρίς δόντια!Το video που αναρτήσαμε σε προηγούμενη μας είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και το ζητούμενο πλέον για τον ταύρο είναι να αγωνιστεί την Κυριακή. Ο Ζόρζε εξετάστηκε ψες από τον οδοντίατρο του που ήταν στην Μαδρίτη και η απόφαση που πάρθηκε είναι να τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας στο στόμα του παίκτη μέχρι τη Δευτέρα, όταν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τοποθετηθούν νέα δόντια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!