Και τώρα Γιάπλονετς

Εν μέσω της γνωστής αναμονής για την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Αλμειδα, μετράμε πλέον αντίστροφα ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Γιάπλονετς. Το 6ο sms αναμένεται να σταλεί σήμερα αφού όπως διακριτικά διαρρέει από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ο παίκτης θα έρθει στην Κύπρο για να υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή. Αν γίνουν όλα αυτά έγκαιρα θα μπορέσουμε να τηρήσουμε και το αυριανό deadline που υπάρχει για να μπορέσει να δηλωθεί για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τους Τσέχους. Ρεαλιστικά δεν τίθεται συμμετοχής του στον αυριανό αγώνα, οπότε το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στον επαναληπτικό.

Η χτεσινή μέρα έστειλε τους χιλιάδες οπαδούς με το χαμόγελο στα χείλη στον όποιο προορισμό τους αφού η είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με τον Αλμειδα σκόρπισε τον ενθουσιασμό. Στη συνέχεια ήρθε και το καλό αποτέλεσμα των Αυστριακών στο ΓΣΠ και όλοι ελπίζουν ότι τα όνειρα του παραρτήματος θα ταφούν στο Σαλτσπουργκ την ερχόμενη εβδομάδα.

Μέσα σε όλα αυτά ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες επιχειρούν να στρέψουν την προσοχή των παικτών στο προσεχή μας αντίπαλο. Όλοι ανεξαιρέτως τονίζουν τα δυνατά σημεία των Τσέχων αλλά ένα καλό ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα του μπορεί για τη νίκη που θα θέσει βάσεις πρόκρισης. Ο προπονητής μας ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα του τελευταίου αγώνα αφού οι Μαντουκα, και Χαραλαμπίδης αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό πλάνο. Ζητούμενο είναι και ο αντικαταστάτης του Μοραις στη μεσαία γραμμή με τον Πίντο να θεωρείται η πιο πιθανή επιλογή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!